Čuvene Olimpijske igre otvara bivša LJUBAVNICA KIM DŽONG UNA!

Autor:

Svet

21.01.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja ljubavnica "velikog vođe" Kim Džong Una, Hjon Song-vol, stigla je u Severnu Koreju kako bi ispratila pripreme svoje muzičke trupe za Zimske olimpijske igre koje počinju sledećeg meseca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bivša ljubavnica "velikog vođe" sada na drugoj strani

Hjon se po dolasku u južnokorejski grad Gangneung nije obraćala medijima, niti okupljenima. Njena grupa izvodi miks pop i rok muzike, a zovu ih "severnokorejske Spajs grls (Spice girls)".

Svi svetski mediji pisali su pre četiri godine o njenom "pogubljenju" zbog "pornografskog" videa, kako su ga korejski mediji nazvali, u kojem se pojavljuje na desetine pevačica i plesačica.

Iako se Kim Džong-un nakon nje venčao s Ri Sol-ju, mnogi misle kako upravo Hjon i dalje ima njegovu ljubav.

Mediji su pisali i kako je uhapšena i ubijena iz automatskog oružja bez prava na suđenje, dok su navodno članovi njene porodice morali da gledaju pogubljenje.

Severna Koreja tada je negirala ovakve navode kazavši da je to kampanja Južne Koreje i njihovih medija.

Kim je, navodno, prekinuo vezu sa Hjon po naredbi svog oca Kima Džong-ila. Ona se navodno nekoliko godina nakon toga udala za severnokorejskog vojnika i postala majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading