(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) POLICAJCI ZAPALILI MUŠKARCA

Autor:

Svet

12.01.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera postavljena na uniformi francuskog policajca zabeležila je trenutak kada su policajci istovremeno primenili elektrošok i suzavac protiv neimenovanog muškarca, zbog čega se on zapalio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Slučajno zapalili muškarca

Šokantni video je snimljen u julu 2013. godine, ali se na društvenim medijima pojavio tek ove nedelje.

Muškarac bez majice se kretao prema policajcima, ruka mu je bila krvava, a govorio je da nije učinio ništa loše. Iako nije delovao agresivno, odbijao je da stane i stavi ruke iza leđa kada su to od njega zatražili policajci.

- Jesam li te napao? Miči ruke od mene! Ne diraj me. Ne, ne, ne diraj me. Gade, hoćeš li me uhapsiti? - govorio je muškarac. Potom je vređao policajce, izazivao ih, a onda su oni upotrijebili suzavac i elektrošok. Ova kombinacija je doslovno zapalila muškarca.

Nakon toga su policajci pokušavali da ugase požar koji, prema svemu sudeći, nisu uzrokovali namerno.

- Ko je iskoristio suzavac - pitao je jedan od policajaca.

- Umreću - povikao je muškarac.

Nije poznato šta je dovelo do incidenta, a nema ni informacija o osumnjičenom. Pokrenuta je istraga, ali optužbi nije bilo, kao ni kazni za policajce, tvrde francuski mediji. Zna se da muškarac nije ozbiljno povrijeđen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading