Sudarila se dva aviona na aerodromu, jedan se zapalio!

Autor: Agencije

Svet

06.01.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više desetina putnika evakuisano je iz aviona u koji je udarila letelica koja je vučena ka hangaru aerodroma "Pirson" u Torontu.

RepublikaFoto: twitter.com/NewsPuppet
Zapaljeni avion

U saopštenju administracije aerodroma navodi se da je avion kompanije "Sanving erlajnz" sleteo na aerodrom u Torontu i čekao je na parking kada ga je zakačila letelica "Vestdžet erlajnza". Posle sudara izbio je manji požar ali nije bilo povređen.

Iz "Vest džet erlajnza" navode da je, prema nepotrvrđenim izveštajima, bilo manjih povreda u incidentu ali da je svih 168 putnika i šest članova posade bezbedno evakuisano.

Avion "Boing 737-800" sleteo je na aerodrom po dolasku iz Kankuna u Meksiku i čekao je da nastavi ka mestu za parking kada se dogodio sudar.

Kompanija "Sanving" saopštila je da je u vreme sudara avion bio prazan i da je letelicu vukla firma "Svisport internešnel" zadužena za kopnene operacije na aerodromu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading