PUTIN OTKRIO SVOJU SLABU TAČKU!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

01.01.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da su, pre 50 godina, njegovi roditelji morali ponekad da pozajmljuju novac od drugih ljudi, ali da su ipak mogli da sebi priušte televizor, na kojem su gledali hokejaške utakmice u kojima je učestvovao sovjetski tim.

RepublikaFoto: youtube.com/Budak Kampung TV

Putin je to rekao gostujući u jubilarnom izdanju TV dnevnika "Vremja", koji je na Prvom kanalu ruske državne televizije počeo da se emituje na današnji dan pre 50 godina, prenosi Tass.

- Nismo bili bogati, ali smo imali televizor, kao i naši susedi. Moji roditelji su živeli od plate do plate i ponekad su pozajmljivali novac od drugih ljudi, ali su ipak mogli da sebi priušte da kupe televizor - rekao je Putin odgovarajući na pitanje o starim TV emisijama koje još pamti.

Ruski predsednik je dodao da se članovi njegove porodice nisu često okupljali da gledaju televizor.

- Moja majka je navijala za sovjetski tim i sećam se da smo to obično zajedno gledali - rekao je Putin.

Na pitanje koja TV emisija mu se najviše dopala pre 50 godina, šef ruske države je odgovorio da je jedan od najupečatljivih događaja iz perioda krajem 1960-ih i počcetkom 1970-ih bio let supersoničnog Tupoljevljevog aviona "tu-144".

- Činilo se da je to nešto fantastično, i zapravo jeste bilo. Ali, tada je to bilo i nešto nezamislivo - objasnio je Putin.

On je pomenuo i "izvanredne sportske događaje" i "poznatu seriju utakmica hokeja na ledu 1972." između Sovjetskog Saveza i Kanade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading