Isprozivali Harijevu verenicu zbog ponašanja na božićnoj misi

Autor:

Svet

27.12.2017

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska javnost bila je surova prema verenici princa Harija Megan Markle nakon nekoliko njenih ispada tokom božićne mise, na kojoj se, iako samo verenica, ipak ravnopravno pojavila s ostalim članovima kraljevske porodice, što inače nije praksa u Ujedinjenom kraljevstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markle

Njoj je zamereno što je bila previše opuštena, pa se u jednom trenutku isplazila pred masom ljudi, a, kako je navedeno, nije se potrudila ni da nauči da se na ispravan način pokloni kraljici Elizabeti Drugoj.

- Postavila je noge kao da je kljakava iako je pored sebe imala primer dostojanstvene Kejt Midlton, koja je savršeno uradila naklon - samo je jedan od komentara na račun Markleove, koja je već pretrpela dosta udaraca javnosti kako zbog toga što ima afričko poreklo, tako i zbog činjenice da je razvedena.

Da je teško primila udarce, svedoči i potreba princa Harija da kao gostujući voditelj BBC Radio 4 u programu kaže: "Megan je provela predivan Božić u krugu naše porodice." 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading