Erdoganove CRNE SLUTNJE: Svet će održati LEKCIJU SAD zbog JERUSALIMA

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.12.2017

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je danas Sjedinjenim Američkim Državama da ne mogu da kupe glas Turske u Ujedinjenim nacijama po pitanju Jerusalima i izrazio nadu da će svet održati lekciju Vašingtonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Generalna skupština Ujedinjenih nacija održaće danas, na zahtev arapskih i muslimanskih zemalja, hitnu vanrednu sednicu o nacrtu rezolucije kojom se SAD pozivaju da povuku odluku o priznanju Jerusalima za izraelsku prestonicu

- Gospodine Tramp, ne možete da kupite vašim dolarima demokratsku volju Turske - rekao je Erdogan, nakon što je predsednik SAD Donald Tramp zapretio da će ukinuti pomoć zemljama koje podrže rezoluciju UN protiv SAD, prenosi Rojteres.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija održaće danas, na zahtev arapskih i muslimanskih zemalja, hitnu vanrednu sednicu o nacrtu rezolucije kojom se SAD pozivaju da povuku odluku o priznanju Jerusalima za izraelsku prestonicu. 


- Nadam se i očekujem da SAD neće dobiti rezultat kakav očekuju (u UN) i da će svet održati veoma dobru lekciju Sjedinjenim Državama - rekao je Erdogan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading