PUT KROZ PAKAO: Snimili smrt pred očima dok su prolazili kroz POŽAR KOJI GUTA AMERIKU

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

08.12.2017

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 20.000 građana, koji su bili evakuisani, mogu da se lagano vraćaju u svoje domove. Koliko je stanje bolje u americi, ne pokazuju najnoviji snimci koji su izašli u javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Požari u Americi ne planiraju da se stišaju

Četiri velika požara ne prestaju fa gutaju delove Amerike. Navodi se da gori područje od Los Anđelesa uz pacifičku obalu sve do okruga Santa Barbara.

AP je u četvrtak preneo da je u požarima do sada uništeno oko 150 kuća i da su zahvaćene velike površine, prenose Agencije. Ranije su mirniji vetrovi pomogli vatrogasnim ekipama na terenu da uspešno odbrane odmaralište Ohaji, gde je 7.000 građana takođe dobilo naređenje da se evakuišu.

Nacionalna meteorološka služba saopštila je da se očekuju opasni naleti vetra, ali da požari neće dostići istorijske proporcije, kako se ranije očekivalo, prenose Agencije.

Ovi požari su znatno otežavali kretanje vozača po autoputevima. Novinarka CNN je uradila prilog o tome kako je vatra prešla preko autoputa i kako je došlo do požar na drugoj strani gde se nalaze i same kuće.

Na drugom videu se vidi kako gore brda pored autoputa, a sve je zabeleženo kamerom para koji je automobilom prolazio tuda.

Putnici nisu mogli da se načude kako sve izbliza izgleda i čak su prokomentarisali da se toplota oseća sve do njihovog automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading