Trudnici razrezala utrobu i uzela bebu, da je DEČKO NE BI OSTAVIO!

Autor: Republika

Svet

08.12.2017

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alin Roberta Fagundes (38) namamila je studentkinju Gabrijel Barselos Silva u svoju kuću tako što joj je obećala odeću za bebu.

Foto: facebook.com/Gabrielle Barcelos
Gabrijel Barselos Silva

Gabrijel je bila trudna osam meseci. Međutim, Alin je devojci u piće stavila drogu pa ju je ugušila i rasporila utrobu te izvadila bebu. Nakon toga je nazvala hitnu službu i rekla da je rodila na ulici. Odmah su je odvezli u bolnicu. 

Međutim, sin (14) ubice je pronašao Gabrijel.

Bila je umotana u ćebe i skrivena u njihovoj oronuloj kući u gradu Uberlandija u Brazilu. Alin je pretpostavlja se, devojku ubila i uzela bebu jer joj je partner (34) pretio da će je ostaviti nakon što je pobacila ranije ove godine.

Alinež je navodno uhodila trudnu studentkinju koja je živela u komšiluku. Policiji je rekla da je na internetu tražila podatke o tome kako se izvodi carski rez.

Lekari su slučaj prijavili policiji nakon što su utvrdili da pomahnitala žena sigurno nije nedavno rodila iako je genitalije umrljala krvlju ubijene da bi zavarala druge.

Fagundesova je rekla policiji da je njen partner znao za njen plan i da joj je pomogao da ga izvede. I njega su uhapsili, ali on poriče zločin.

Gabrijelina devojčica je u bolnici i u stabilnom je stanju. Stradala devojka je na Facebook-u često objavljivala fotografije, a samo 24 sata pre smrti je napisala:

- Neke stvari se dogode bez da ih je iko planirao i postaju najvažnije u našem životu. Pre osam meseci sam saznala da sam trudna. Bila sam zabrinuta u početku, ali danas sam najsrećnija žena na svetu jer nosim svoju ćerku i ubrzo ću videti njeno lice i držati je u rukama - piše The Sun. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading