DESETOGODIŠNJI DEČAK NAPRAVIO DETE DEVOJČICI (13)! Ona sada ima 15 i PONOVO je trudna!

Autor:

Svet

28.07.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenica iz Rusije, koja je postala poznata na društevnim mrežama nakon što je tvrdila da ju je desetogodišnji dečak oplodio, sada očekuje drugu bebu.

RepublikaFoto: Darya Sudnishnikova
Darija sa prvom bebom

Influenserka Darija Sudnjišnjikova, koja je imala 13 godina u trenutku kada je zatrudnela sa svojim prvim detetom, upitala je svojih 750 hiljada pratilaca da li treba da abortira.

Ona je rodila ćerku Emiliju u avgustu prošle godine, ali je rekla da joj je novorođenče "uništilo život".

Sada 15-godišnja Darija, poznata i kao Daša, kaže da testovi ukazuju na to da je u šestoj nedelji trudnoće i da je posetila ginekologa.

Učenica, koja zarađuje više od pet hiljada evra mesečno od reklama i promocija na društvenim mrežama, je rekla u grupi na Telegramu:

- Otac ovog deteta je Maksim, jer u poslednjih pet ili možda čak osam meseci nisam imala druge partnere. Ne znam šta da radim. Stvarno ne znam. Ne mogu da se odlučim oko abortusa jer ne znam koliko nedelja ima. Ako je zaista šest, to je onda već fetus, ali ne mogu da rodim ovu bebu jer sam svesna da nisam u mogućnosti da podižem još jedno dete.

RepublikaFoto: Darya Sudnishnikova
Darija pred porođaj sa prvim detetom

Kaže da već ima jedno i da neće imati vremena da se stara o drugom.

Ona je prvi put dospela u žižu javnosti kada je na državnoj televiziji saopštila da ju je njen tadašnji "dečko" oplodio kada je imao deset godina, za šta ruski eksperti tvrde da je biološki nemoguće.

Kasnije je rekla policiji da je zapravo zatrudnela nakon što ju je silovao 15-godišnji dečak, ali da zbog sramote nije smela to da prizna.

Darija je odlučila da zadrži bebu i iskoristila svoju popularnost da razvije uspešan biznis, mesečno zarađujući 12 puta više nego prosečni radnik u njenoj oblasti, Krasnojarsku, piše San.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kikimora

28.07.2021 17:33

To stvorenje nije normalno. Treba joj naci zakonskog skrbnika i oduzeti decu. Kako ona sa 13 godina moze da bude influenserka = nista, i da je niko ne kontrolise? Ima li roditelje? Eh da je to SSSR.