KUPIO POLOVAN KAUČ, A U NJEMU PRONAŠAO SILNE PARE: Pravi šok je usledio kad se saznalo ko je sakrio novac! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.07.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutio da će u polovnom kauču pronaći novac!

Foto: youtube.com/Eyewitness News ABC7NY
BUKVALNO SEDEO NA PARAMA: Hauard Kirbi

Kada je u prodavnici polovnog nameštaja kupio kauč idealan za njegovu dnevnu sobu, Hauard Kirbi iz Mičigena nije ni slutio da će u njemu pronaći veliku količinu novca.

Nakon što je doneo sofu kući, Hauard je uočio nešto čudno ispod jednog mekanog dela kauča. Osećao je da mu je neudobno kada sedi na tom delu kauča, pa je rešio da otvori taj deo i sazna o čemu se radi. 

Međutim, tada je ostao u šoku jer je u kauču pronašao sumu od 43.170 dolara.

Kirbi je prvobitno poželeo da zadrži novac, ali je kao veliki vernik odlučio da se zapita da li bi Isus tako nešto opravdao.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Isus bi novac odmah vratio prvobitnom vlasniku - rekao je Kirbi za lokalne medije pre nego što je odlučio da potraži prethodnog vlasnika kauča.

Ispostavilo se da je kauč prodala Kim Fot-Njuberi, te da je ovaj komad nameštaja pripadao njenom dedi. Naime, kako se nije dobro slagao sa suprugom, zbog lošeg odnosa je u kauču krio novac od babe.

Iako je Hauardov advokat rekao da njegov klijent nema zakonsku obavezu da novac vrati vlasniku, naročito ako se zna da je pare u sofu gurao pokojni deda od Kim Fot-Njuberi, Kirbi je rekao da ne bi mogao da se pogleda u ogledalo ako bi ih uzeo.

- Sama činjenica da ga je vlasnik novca na takav način krio, mene je ostavila bez reči. Njegova unuka je ta koja treba da ima taj novac, a ne ja - rekao je Kirbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading