Roditelji nakon samoubistva ćerke (15) pregledali njene sveske, a onda su otkrili JEZIVU ISTINU!

Autor:

Svet

20.07.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugari su sve znali, roditelji nisu imali pojma šta se dešava.

Foto: Printscreen/Društvene mreže
Milaraj Katani

Tinejdžerka Milaraj Katani (15) oduzela je sebi život 14. aprila u Puerto Deseadu u Santa Kruzu.

Samoubistvo tinejdžerke šokiralo je njenu porodicu i nikako nisu mogli da nađu objašnjenje takvog postupka, budući da se nikada nije žalila kako ima probleme.

Nakon što su pregledali njene lične stvari, pronađene su naznake da je maloletnica zlostavljana pre oko dve godine.

Njena sestra je uverena da su te traume razlog za samoubistvo i zahteva od tužilaštva da detaljnije istraže ovaj slučaj.

- Proverili smo njene sveske, njene dnevnike i beležnice. Njeni drugari su nam takođe rekli šta znaju. U maju 2019. Milaraj je pretrpela s*ksualno zlostavljanje od strane starije osobe, čoveka koji je imao sposobnost da je natera da poveruje u to da je u vezi sa njom i da je to što joj je radio, sasvim u redu – rekla je sestra žrve Ajelen Katani na konferenciji za medije, prenosi Cronica.

Ona je istakla da je njena pokojna sestra verovatno imala tzv. Stokholmski sindrom, odnosno da je bila u fazi kada se žrtva zaljubi u silovatelja. Užasavajuće je i to da porodica uopšte nije bila upućena u odnos njihove ćerke i dotičnog čoveka, dok su neki od njenih vršnjaka znali za to.

- Ne znam zašto nam nisu rekli za to. Očigledno da deca imaju neke kočnice prema odraslima i da nam ne veruju. Zlostavljanje se dogodilo 2019. godine i Milaraj se sve vreme normalno ponašala. Nakon pandemije saznali smo da se taj čovek ponovo pojavio u njenom životu i da je nekoliko dana nakon što ga je ponovo videla, izvršila samoubistvo - uverena je sestra žrtve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading