TRAGIČNA SMRT NA ODMORU: Sedmogodišnjem dečaku lift SMRSKAO vrat i glavu!

Autor:

Svet

15.07.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmogodišnji dečak poginuo je na porodičnom odmoru nakon što se zaglavio između unutrašnjih i spoljnih vrata kućnog lifta i bio zgnječen.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova fatalna nesreća, koja se dogodila u kući na plaži u severnoj Karolini, koja se iznajmljuje za oko 14.000 dolara nedeljno, desila se samo nekoliko dana nakon što su savezni regulatori naredili proizvođačima liftova da blokiraju šupljinu koja omogućava deci da stanu između vrata.

Zvaničnici su pozvani na imanje u ulici Frenklin strit u Koroli oko 18.40 u nedelju, nakon što su dobili informacije o detetu zarobljenom u liftu, navodi se u izveštaju o incidentu koji je Dejli Mejlu dostavio šerif okruga Karitak.

Kada su ekipe stigle na mesto događaja, zatekle su dečaka zarobljenog između dna kabine lifta i gornjeg okvira vrata za izlaz.

Vašington Post kaže da je dete bilo zaglavljeno između unutrašnjih vrata lifta i spoljnih vrata. Njegov vrat je bio slomljen.

Zvaničnici su pokušali da reanimiraju dečaka, ali nisu uspeli, vlasti su potvrdile za WAVY-TV. Proglašen je mrtvim na licu mesta.

Šef vatrogasne službe Korole Rič Šortvej kaže da je dečakova porodica bila u poseti iz kantona u državi Ohajo i da je tek tog dana stigla u Severnu Karolinu da započne odmor.

- To je tako užasna tragedija - dodao je šef Šortvej.

Šerif okruga Karitak proglasio je dečakovu smrt nesrećnim slučajem.

- Nismo sigurni kako se tačno dogodilo - rekao je šerif Melton za Koustlend Tajms.

- Dete je bilo zarobljeno na vratima. Uspeli smo da ga oslobodimo, ali lift mu je smrskao glavu i vrat. Umro je od povreda zadobijenih u nesreći.

Melton takođe primećuje da je, iako je njegova kancelarija u prošlosti imala nekoliko sličnih poziva zbog nezgoda sa kućnim liftom, ovo bio prvi incident koji je rezultirao smrtnim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading