PREDSEDNIK SE BORI ZA ŽIVOT, PORED POSTELJE MU JE I SVEŠTENIK! Neprestano je štucao DUŽE OD 10 DANA, ali je ipak objavio fotografiju iz bolnice!

Autor: Republika

Svet

15.07.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro, koji je juče hitno hospitalizovan nakon što je neprekidno štucao duže od 10 dana, a nakon toga osetio i stravične bolove u abdomenu, objavio je fotografiju iz bolnice na kojoj se vidi da je u lošem stanju.

Foto: printscreen/twitter/jairbolsonaro
Žair Bolsonaro se bori za život u bolnici 

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro (66), koji je juče hitno hospitalizovan nakon što je duže od 10 dana neprekidno štucao i nakon što je dobio nesnosne bolove u abdomenu, bori se za život u bolnici odakle je objavio fotografiju i postavio je na Tviter, otkrivši da mu se pored postelje nalazi i sveštenik. 

Ta činjenica je izazvala bojazan da je predsednik na samrti, međutim, iz njegovog kabineta je saopšteno kako će najverovatnije biti prebačen u bolnicu u Sao Paulu, gde će možda biti i operisan.

Kako je otkriveno, u pitanju je problem sa začepljenjem creva, pa se veruje da je to posledica napada na njega iz 2018. kada je tokom predizbornog skupa brutalno izboden u stomak. Tada je, podsetimo, prošao nekoliko operacija na abdomenu.        

Podsetimo, Bolsonaro je u sredu prepodne prvo završio u vojnoj bolnici u Braziliji zbog štucanja koje ga muči od operacije zuba 3. juna. Zato se verovalo da bi štucanje moglo da bude povezano sa tabletama koje je pio protiv bolova. Međutim, ispostavilo se da je situacija mnogo ozbiljnija. Spekulisalo se da je u pitanju opstrukcija creva, pa možda čak i nešto mnogo ozbiljnije.  

 

 

Prošle nedelje je predsednik na jednoj lokalnoj radio-stanici rekao da štuca 24 sata dnevno, zbog čega je otkazao najveći deo javnih nastupa. 

Bolsonaro je, inače, prošle godine oboleo od KOVIDA-19, ali je imao blage simptome bolesti i nije mu bila potrebna bolnička nega. Inače, on je žestoko napadan tokom pandemije koronavirusa i optuživan da nije odgovorio na nju u skladu sa dramatično velikim brojem obolelih i umrlih od tog opakog virusa. On se, naime, protivio gotovo svim strogim epidemiološkim merama, uključujući i nošenje maski. 

 

    

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading