BILA JE VEOMA UZNEMIRENA: Podivljali taksista izbacio DEVOJČICU iz automobila, pa je BACIO NA ZEMLJU!

Autor:

Svet

13.07.2021

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u potrazi za taksistom koji je navodno iz svog vozila izvukao dvanaestogodišnju devojčicu i bacio je na zemlju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dete je, sa majkom i šestogodišnjim bratom, sa železničke stanice u Northemptonu taksijem krenulo u posetu obližnjim članovima porodice.

Međutim, detektivi su otkrili da je majka ubrzo počela da brine zbog nestabilnog ponašanja vozača i zatražili su od njega da se vrati u stanicu kako bi mogli doći do drugog taksija.

Portparol policije Northemptonšira rekao je:

"Taksista se naljutio, zaustavio vozilo u mestu Northempton Lejn i povukao 12-godišnjakinju za ruke, izbacio je iz vozila i oborio na zemlju."

"Njena majka i brat su izašli iz vozila, nakon čega je vozač napustio mesto incidenta. Dete nije povređeno, ali bilo je veoma uznemireno."

Incident se dogodio oko 17.50 u subotu, 3. jula, ubrzo nakon što je porodica stigla u Northempton iz Koventrija, piše Miror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading