PITON IZ WC ŠOLJE UGRIZAO MUŠKARCA ZA GENITALIJE! Šok u Austriji, evo kako je gigantska zmijurina završila u toaletu i u ZORU NAPALA ČOVEKA!

Autor: Republika

Svet

06.07.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući incident dogodio se u austrijskom gradu Gracu, zbog kog su alarmirani policija i stručnjaci za gmizavce, a muškarac je prevezen u bolnicu, srećom sa lakšim povredama.

RepublikaFoto: Printcsreen/youtube.com/austrijska policija
Ogromni piton nađen je u wc šolji u WC šolji u jednom stanu u Gracu  

Stravičan incident dogodio se u austrijskom gradu Gracu kada je neimenovanog čoveka starog 65 godina u njegovoj rođenoj kući iz WC šolje ugrizao za genitalije ogroman piton. 

Sve se dogodilo veoma rano ujutru kada je čovek još pospan krenuo u toalet, gde ga je dočekalo nikad neprijatnije iznenađenje. Od šoka je pozvao policiju i Hitnu pomoć, a njegove komšije su posvedočile da ih je stana šezdesetpetogodišnjaka probudio jezivi krik. 

Reč je, inače, o zmijurini koja je kućni ljubimac suseda napadnutog muškarca, koja je nekako pobegla kroz odvod svog stana i završila u WC šolji "žrtve". 

Prema navodima austrijske policije, muškarac je seo na šolju i ubrzo osetio "štipanje" po genitalijama zbog čega je skočio na noge. Kad je pogledao o čemu se radi, ugledao je pitona od pet metara kako zuri u njega.

Pripadnici organa bezbednosti su na mesto incidenta stigli zajedno s lokalnim stručnjakom za gmizavce, koji je pomogao da se zmija ukloni iz "skrovišta".U međuvremenu je muškarac prebačen u bolnicu kako bi mu sanirali lakše povrede.

Lečnici su istakli da pitoni srećom nisu otrovni, ali da postoji opasnost da se mesto ugriza inficira bakterijama iz WC šolje. 

- Piton nije povređen, a nakon čišćenja je vraćen svom 24-godišnjem vlasniku - otkrio je stručnjak za reptile Verner Stangl, dok je policija saopštila kako pomenuti mladić u svom stanu drži ukupno 11 neotrovnih zmija i gekona u posebno dizajniranim kavezima i policama.

- Vlasnik zmije nije bio svestan da je ona pobegla sve dok ga nismo vratili. Rekao je da mu nije jasno kako je zmija uspela da izađe iz svog terarijuma - rečeno je iz policije i napomenuto kako je vlasnik zmije upućen tužiocima zbog nanošenja telesnih povreda iz nehata.  

Stangl je rekao lokalnim novinama da tokom 40 godina bavljenja reptilima nije vidio ništa poput incidenta koji se, inače, dogodio u ponedeljak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
VladimirR

06.07.2021 08:13

Piton se obradovao kad je ugledao 'drugara' pa ga malo gricnuo u znak pozdrava?

sasav

06.07.2021 14:17

Pitoni ne grizu, nego gutaju.