MLADOŽENJA UMRO PRED OLTAROM DOK JE MLADA IŠLA KA NJEMU! Svi u šoku, iza sebe je ostavio 11 dece, a sve je počelo kad je video KRV IZ PUPKA!

Autor: Republika

Svet

03.07.2021

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Vin (57) iz Škotske nije dočekao da kaže sudbonosno da svojoj dugogodišnoj partnerki Alison, već je preminuo naočigled svih zvanica i svoje 11 dece.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Britanac Pol Vin (57) iz Severnog Ajršira u Škotskoj umro je pred oltarom dok je njegova dugogodišnja partnerka i majka njegovih petoro dece, Alison (38), hodala ka njemu i svešteniku kako bi konačno jedno drugom posle 21 godine zajedničkog života rekli sudbonosno da. 

Nesrećni čovek, međutim, nije dočekao taj srećan trenutak, već se mrtav srušio pred zvanicama, ali i pred svojom decom, koja su sa zaprepašćenjem pokušavala da shvate šta se dogodilo. Ceremoniji su, inače, prisustvovala i deca iz njegovog prvog braka, njih šestoro.

- Bio je predivan otac - rekla je od bola skrhana Alison. 

Njenom partneru su lekari samo osam dana pre venčanja konstatovali rak pankreasa i to nakon što se na pregled javio posle dugotrajnih bolova u stomaku, naglog gubitka težine i tek kada je primetio da mu iz pupka curi krv.   

 

 

Neposredno nakon pregleda, svima je bilo jasno da Pol neće dugo izdržati, ali on i Alison su ipak odlučili da rizikuju i da se jedno drugom obećaju na večnu vernost, želeći da provedu jedan srećan dan sa svojom kompletnom porodicom

- Lekari su mu davali šest nedelja, najviše dva meseca života - preneo je Miror, navodeći da je par zato sve organizovao u rekordnom roku, ali da Pol ipak nije uspeo da nadvlada tešku bolest. 

- Rak je prešao na jetru i na pluća i jednostavno je stanje bilo preteško - naveo je poznati list pozivajući se na informacije iz porodice.    

- Da sam znala da u stvari nemamo ni ovih 10 dana, organizovala bih sve početkom nedelje. On zapravo nije dobio nikakvu terapiju. Nije bilo svrhe. Znali smo da najgore dolazi - ispričala je Alison kroz suze.

 

Najteže joj je, kako kaže, pala činjenica da je malo zakasnila da izađe pred oltar jer je njena prijateljica odugovlačila s donošenjem cveća. Čvrsto je uverena da bi svom partneru uspela da kaže "da" da je samo nekoliko minuta ranije krenula ka njemu. 

 

- Gledala sam u njega dok sam išla ka oltaru i sve je izgledalo normalno. Možda mi se učinilo da je bio u pozi kao da mu je neprijatno. Kasnije su mi rekli da su ga bukvalno doneli uz stepenice jer nije imao snage sam da se popne. Čak se u jednom trenutku i gušio i pokušavao da dođe do daha. Davao je sve od sebe, želeo da ispunimo ovaj naš zajednički san - ispričala je očajna žena i dodala kako je Polu majka preminula 2020. 

- Sada je barem ponovo sa njom - rekla je ona kroz suze. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading