GLEDAJTE SVOJA POSLA - MANITE SE MENE: Tramp oštro prema ovoj dami

Autor: Republika

Svet

30.11.2017

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Velike Britanije Tereza Mej kritikovala je američkog predsednika Donalda Trampa zbog objavljivanja antiislamskih videosnimaka na Tviteru. S druge strane, Tramp joj je savetovao da se fokusira na terorizam u Velikoj Britaniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

- Ne obraćaj pažnju na mene, već se fokusiraj na destruktivni radikalni islamski terorizam koji se odvija u Ujedinjenom Kraljevstvu - objavio je na svom Tviteru Donald Tramp.

Glasnogovornik Tereze Mej rekao je da je pogrešno to što radi predsednik Tramp.

SAD i Velika Britanija su bliski saveznici i smatra se da imaju "poseban odnos". Mejeva je bila prvi strani lider koji je posetio Trampa u Beloj kući.

Videosnimci koje je Tramp podelio imaju više od 40 miliona pregleda, a prvi video bio je retvit Džejd Frensen, zamenice ultradesničarskog pokreta "Britan First", grupe koju su osnovali bivši pripadnici ekstremno desničarske britanske nacionalne stranke (BNP).

Prilikom Trampovog odgovora premijerki Mej, označen je pogrešan Tviter nalog sa samo šest pratilaca. Nakon toga, obrisao je tvit i ponovo ga objavio, ali ovaj put uputivši poruku na zvanični nalog Velike Britanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading