OD DRŽAVNIH PARA NAPRAVILA TAMNICU ZA MUČENJE! Domino dama se snašla u vreme korone!

Autor: Republika

Svet

22.06.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domino dama iz Lidsa od države dobila povoljan kovid kredit od čak 60.000 evra jer je morala da obustavi poslovanje zbog pandemije. To je potrošila na izgradnju sado-mazo tamnice za svoje klijente.

RepublikaFoto: Ilustracija: Pixabay
Ilustracija

Mediji navode da je neimenovana seks-radnica, koja godišnje zarađuje oko 250.000 evra, renovirala podrum u svojoj kući i opremila ga brojnim spravama za mučenje, erotskim igračkama, bičevima, perverznim pomagalima, a sve to uz pomoć države i engleskih poreskih obveznika.

Neimenovana domino dama (50), koja insistira na tome da nije obična prostituka već "savetnica i seks-terapeut", rekla je novinarima da će pozajmicu vratiti do poslednje pare i da će na kraju "svi biti na dobitku". Ona kaže da je posao kojim se bavi unosan i da je pretrpela velike gubitke zbog toga što nije mogla da radi tokom pandemije.

Mada živi u kući vrednoj 800.000 evra i vozi "mercedes", koji je platila 70.000 evra, odlučila je da od države zatraži takozvani kovid kredit i upotrebi ga za "unapređenje poslovanja".

- Ne vidim šta je tu sporno. Kredit ću sigurno vratiti, sa svim kamatama, pa ćemo na kraju biti zadovoljni i država i moje mušterije i ja. Napustila sam posao u marketinškoj firmi i počela da se bavim ovim, jer to volim i mogu dobro da zaradim. Uredno plaćam porez, prijavljujem sve što naplatim, tako da me ne iznenađuje što mi je odobren kredit - rekla je domino dama.

Mediji pišu da klijentima naplaćuje 300 evra po satu, da ih bičuje, gazi štiklama, ponižava i seksualno zadovoljava. Ponudu je sada obogatila sado-mazo spravama, pa veruje da će imati još više posla nego ranije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading