(VIDEO) TIK TOKER UZEO MOBILNI TELEFON SVOJE DEVOJKE I UŽASNUO SE OTKRIĆEM: Moj sin mi je zapravo ujak, očajni čovek ridao pred kamerom!

Autor: Republika

Svet

21.06.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnik popularne društvene mreže na kojoj se predstavlja kao "stacks1400" podelio je sa pratiocima bizarnu priču nakon što je imao uvid u sadržaj mobilnog telefona svoje partnerke.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Tik toker se na toj društvenoj mreži predstavlja kao "stacks1400"

Poznati američki tik toker, koji se na toj društvenoj mreži predstavlja kao "stacks1400", podelio je sa svojim pratiocima zastrašujuće saznanje do kog je došao nakon što je uzeo mobilni telefon svoje devojke dok se ona tuširala i pročitao je sve moguće poruke. 

Kako je otkrio u videu koji je objavio na popularnoj društvenoj mreži, ali ga ubrzo potom i obrisao, on je saznao da sin kog je imao sa devojkom u vanbračnoj zajednici, u stvari nije njegov.

Međutim, čitava stvar se tu ne završava jer je priča još bizarnija. 

Saznao sam da je moj sin u stvari moj ujak. Moj deda je spavao s mojom devojkom sve vreme kad smo bili kod njega - naveo je on u videu brišući suze. 

U drugom TikToku otkrio je kako je njegov deda poznat po tome da je varao njegovu baku. 

 

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

 

Takođe, naveo je da je strašnu istinu otkrio kad je uzeo mobilni telefon svoje devojke dok je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim rečima, trajala godinama.

Neki od dokaza uključivali su i eksplicitne slike i poruke. Staks je ispričao svojim pratiocima da će nastaviti da tretira dečaka kao da je njegov sin i da se ta veza neće promeniti samo zato što je otkrio aferu između devojke i dede.  

Inače, pojedini komentari ljudi na tekstovima koje su preneli brojni mediji o Staksovoj priči, ukazuju na to da je on možda sve izmislio zarad popularnosti na društvenoj mreži, ali se to ipak smatra krajnje bizarnim budući da je na TikTok postavljao i snimke sina. 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

21.06.2021 12:34

Vrhunac španske serije je kad shvatiš da si sam sebi deda. :D Šalu na stranu, ovo je stvarno bizarno.