(JEZIV VIDEO) Oteo je, utamničio, silovao, pravio decu, a rane joj šio udicama!

Autor: Republika

Svet

29.11.2017

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su italijanski policajci zaustavili Alojsija Đordana (52) tokom vikenda, zbog saobraćajnog prekršaja, nisu ni slutili da će otkriti strašnu priču o zlostavljanju i spasiti jednu ženu i dvoje dece dalje torture.

Foto: youtube.com/ phoenix news
Podrum u kojem je Rumunka bila zatočena 10 godina

Na zadnjem sedištu policija je primetila neuhranjenog dečačića, pa su zahtevali od vozača da ih odvede kući kako bi videli gde živi i razgovarali sa dečakovom majkom. U kući Đordana zatekli su stravičnu scenu.

U zapuštenom podrumu su zatekli 29-godišnju Rumunku sa malom devojčicom. Kako su kasnije utvrdili, Đordano je sirotu ženu držao utamničenu celih 10 godina, mučio ju, tukao, silovao i prisilio da rodi dvoje njihove dece, preneo je "Jutarnji".

Foto: youtube.com/ phoenix news
Alojsije Đordano

Neverovatna je činjenica da to nije prvi put da je Đordano optužen za takav zločin. Godine 1995. završio je u zatvoru zbog otmice, silovanja i mučenja još jedne žene. Tada je osuđen na samo pet godina zatvora pre nego što je oslobođen 1999. zbog dobrog ponašanja.

Kada je pušten na slobodu vratio se svojoj teško bolesnoj supruzi i njihovo dvoje dece, zaposlivši mladu Rumunku (19) koja je kasnije postala njegova druga žrtva.

Nakon smrti supruge, Đordano je mladoj devojci ponudio dom, pre nego što ju je zaključao u podrum. U podrumskoj tamnici je provela narednih 10 godina okovanih ruku u prljavim uslovima sa pacovima i raznim insektima bez vode i struje. Sve vreme je tukao, mučio i silovao, kako je kasnije izjavila policiji.

U tih je deset godina rodila dvoje dece, dečaka i devojčicu. Deca su bila prisiljena da gledaju Đordana kako zlostavlja njihovu majku, a dečaka je ponekad prisiljavao da muči majku. Ako bi odbio, tukao bi njega.

Policijski snimci podruma u kojem je živela nesretna devojka svedoče o strahotama koje je proživela. Mračni i prljavi podrum sa nameštajem od drvenih i kartonskih kutija, bio je prepun smeća. Toalet je činila drvena stolica ispod koje je bila plastična kanta. Rumunka je sa svojom decom morala da spava na krevetu napravljenom od kartona. Pokraj kreveta bila je metalna šipka za koju je konstantno bila prikovana.

Policija je na njenom telu uočila brojne rane, uključujuči povrede na grudima i međunožju, a neke od njih je sanirao sam Đordano. Tvrde da je neke od dubljih rana tretirao udicom za ribolov.

Sve se događalo u malom selu Đizerija, u južnoj Italiji, ali niko nije imao pojma sve dok policija slučajno nije otkrila kuću užasa.

Nesretna Rumunka policajcima je ispričala kako nije imala nikakvog kontakta sa spoljnim svetom i da se godinu dana nije okupala. Nakon Đordanovog hapšenja, Rumunku su odveli na tajnu lokaciju zajedno sa njenom decom, a njen identitet ostao je tajna radi zaštite privatnosti. Đordano je uhapšen pod optužbom za teško seksualno zlostavljanje i maltretiranje.

Pre 22 godine u sličnom slučaju Đordano je uhapšen zbog otmice, mučenja i silovanja 23-godišnje Marije Rose. Prema novinskim člancima iz tog razdoblja, Mariju je držao zatočenom u sličnim uslovima, koja je takođe dva puta ostala trudna. Tada se sam na okrutan način pobrinuo za prekid trudnoća. Prvi put ju je udario nogom u stomak, a drugi puta je to učinio koristeći obični skalpel i žicu.

Prilikom hapšenja 1995. godine, policija je pronašla skalpel koji je koristio prilikom drugog prekida trudnoće, i drveni štap kojim je sodomozirao svoju prvu žrtvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading