ZBOG NJE SE AMERIKA PODIGLA NA NOGE: ŽENA BIVŠI MARINAC UBIJENA U RUSIJI! Poruka koju je majci ostavila pred smrt UTERUJE JEZU!

Autor: Republika

Svet

20.06.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Ketrin Sirou (34), koja je studirala u Rusiji, nađeno je u šumi u Nižnjem Volgorodu, a zbog zločina je uhapšen muškarac u čiji je automobil nesrećna devojka sela kobnog dana.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Telo Ketrin Sirou nađeno je u Nižnjem Novgorodu   

Amerikanka Ketrin Sirou (34), koja je bila marinac SAD i imala misiju u Avganistanu, brutalno je ubijena u ruskom Nižnjem Novgorodu, grada na reci Volgi smeštenom na oko 400 kilometara istočno od Moskve, gde je bila na studijama prava. 

Njeno telo je nadjeno u šumi nedaleko od mesta gde je, kako se veruje, ušla u automobil sa strancem, i to nakon što se čitava Rusija podigla na noge, a sa njom i Amerika, čiji su mediji svakodnevno objavljivali vesti o nesrećnoj devojci. 

Ruska policija je zahvaljujući tome ubrzo uhapsila muškarca za kog sumnjaju da bi mogao da bude povezan s njenom smrću. Kratko su saopštili kako je u pitanju čovek s podugačkim dosijeom i to s "posebno teškim zločinima".

Američka ambasada u Moskvi potvrdila je smrt Ketrin Sirou i dodala da intenzivno prati rusku istragu.

Inače, tačna lokacija tela devojke je otkrivena zahvaljujući signalu sa njenog mobilnog telefona iz kog je ustanovljeno da je poslednja komunikacija koju je imala bila putem SMS. Naime, ona je u utorak poslepodne poruku poslala majci u Misisipiju, u kojoj je pisalo: "U autu sam s neznancem. Nadam se da me neće oteti".

- Moja ćerka je žurila da se vrati u kliniku u kojoj joj nije prošla uplata. Možda je stopirala kako ne bi morala da čeka Uber - rekla je u petak američkim medijima očajna Besi Sirou, majka ubijene.

 

 

Ketrin je bivša pripadnica američkih marinaca koja se po završetku turneje po Avganistanu 2019. godine preselila u Rusiju kako bi magistrirala pravo na Državnom univerzitetu Lobačevski u Nižnjem Novgorodu. Planirala je da se vrati u SAD i radi kao imigraciona pravnica. Njena majka je otkrila da je Ketrin prodala stan u Kaliforniji kako bi u Rusiji finansirala studije.

- Uživala je u Nižnjem Novgorodu, volela je svoj život u Rusiji, imala je divne prijatelje na fakultetu... Nismo se videle dve godine, ali svaki dan smo razgovarale telefonom - dodala je Besi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading