ĆERKA PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL ĆE PROMENITI SVET! Neverovatne prognoze astrologa o kraljevskoj bebi, a evo KOJE JE OSOBINE KRASE!

Autor: Republika

Svet

16.06.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi Frank, astrološkinja pokojne britanske princeze Dajane, otkrila je detalje iz natalne karte drugog deteta princa Harija i Megan Markl, tvrdeći da je ono predodređeno za velike stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl 

Britanski princ Hari i njegova supruga, Amerikanka Megan Markl, postali su roditelji po drugi put 4. juna ove godine kada je bivša glumica na svet donela devojčicu Lilibet Dajanu, koja, ako je suditi po prognozama astrologa, ima veoma važnu ulogu u svetu. 

Naime, Lilibet Dajana je rođena u znaku Blizanaca i veoma je posebna devojčica, otkriva britanskom izdanju magazina HELLO! Debi Frank, nekadašnji astrolog bebine bake, princeze Dajane. 

Frankova i pokojna Ledi Di upoznale su se 1989. i družile se sve do nesreće u kojoj je u avgustu 1997. stradala princeza. Trenutak na koji, nažalost, zvezde nisu mogle da je upozore. Lili je, kaže Debi, stigla kao svetlost i tračak nade u tunelu, odnosno teškom periodu za kraljevsku porodicu. Naime, Bakingemska palata još tuguje zbog nedavnog gubitka princa Filipa, supruga kraljice Elizabete. No, na njegovo mesto došla je nova energija, novi Blizanac – mala Lilibet, čije je prvo ime zapravo prabakin nadimak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl i princ Hari sa prvim detetim, sinom Arčijem  

Nova beba Saseks, kako su je nazvali britanski mediji, ima Mesec u vatrenom Ovnu, tako da će sigurno u svakoj situaciji znati šta želi. Iako mlađa, verovatno će ubrzo početi da "šefuje" bratu Arčiju. Ipak, povremeno će ispoljavati neke veoma emotivne crte. Rođena je da bude primećena, a Sunce u desetoj kući uvek će je gurati u centar pažnje. Predodređena je da ostavi važan trag na svetu, na koji je definitivno došla s razlogom. Da je to njena sudbina shvatiće već u ranim godinama života - istakla je Frankova i dodala da ako je verovati zvezdama, Lili se ubraja u brbljive Blizance koji vole društvo.

- Uvek možete da računate na njih, imaju veliko srce, ekstrovertni su, maštoviti i kreativni, kao magnet privlače ljude. Lako se vezuju za druge zahvaljujući blagom temperamentu, širokoj duši i toplini. Znatiželjni su, optimistični, puni duha i veruju da svet može da postane bolje mesto. Lilibet Dajana ima priliku da to i ostvari - predvidela je astrološkinja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading