DOMINACIJA: EVO KOJE JE SVE PREDSEDNIKE AMERIKE PUTIN ISPRATIO! Zbog ovoga se trese Bajdenov tim pred današnji samit!

Autor: Republika

Svet

16.06.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin je na čelu Rusije od 2000. i otad je imao priliku da se sretne sa čak četvoricom američkih lidera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin sa Klintonom, Obamom, Bušom i Trampom  

Ruski lider Vladimir Putin prvi put je na čelo Ruske Federacije došao davne 2000. godine i otad na toj funkciji nije bio samo u periodu od 2008. do 2012. kada je bio u premijerskoj fotelji, pa je po tome evropski predsednik s najdužim stažom posle Aleksandra Lukašenka, koji vodi Belorusiju. 

Iz tog razloga on je tokom karijere ispratio čak četvoricu američkih predsednika - Bila Klintona (2000. godina), Džordža Buša (2001. godina), Baraka Obamu (2016. godine) i Donalda Trampa (2018. godina), te je Džo Bajden peti šef SAD sa kojim će on imati priliku da razgovara o goorućim svetskim pitanjima. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Putin sa Bušom 2001. u Moskvi 

A upravo je ta činjenica ono što plaši Bajdenov tim, budući da je, i pored njegovog višedecenijskog iskustva u političkom životu, prednost u dijalogu na predsedničkom nivou na Putinovoj strani. 

Zato i ne čudi činjenica da je i portparolka Bele kuće Džen Psaki priznala kako se predsednik Bajden na susret s Putinom spremao čak 50 godina, aludirajući na njegovu bogatu karijeru.  

 

       

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading