(FOTO) MARIJA ISPLANIRALA SVOJU SAHRANU DO DETALJA: Napisala sama sebi ČITULJU, a ovu poruku je ostavila PORODICI!

Autor: Republika

Svet

15.06.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Fuentes Fernandez iz Španije je toliko detaljno isplanirala svoju sahranu, da je odlučila da se pre smrti postara da neće biti neželjenih gostiju dok joj kovčeg budu spuštali u zemlju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ona je u novinama objavila sama sebi čitulju, a tu je uvrstila i spisak od svega 15 ljudima kojima je dozvoljeno da prisustvuju sahrani, dok je porodici zabranila prilazak.

- S obzirom na to da moja porodica već dugo nije 'moja', ovom čituljom naglašavam da je samo dole navedenim ljudima dopušten dolazak na moju sahranu. Svi ostali koje nije bilo briga za mene tokom mog života, želim da nastave da žive daleko od mene, kao i do sada - napisala je žena.

U komentarima na društvenim mrežama, bilo je onih koji su smatrali da je Marijin potezi bio "hrabar" i da je imala pravo da odluči kako želi.

 

 

- Ako su je već ostavili samu tokom života, neka sa tim svojim licemerjem ostanu dalje od pogreba - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Pored onih koji su je podržavali, bilo je naravno i onih drugih koji se nisu složili s tom njenom odlukom, prenosi Srbija Danas.

- Iskreno, umreti ogorčen je sigurno jedan od najtužnijih načina smrti - napisali su pojedini korisnici društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading