BOMBASTIČNI INTERVJU OCA MEGAN MARKL: ĆERKA ME TRETIRA KAO DA SAM KOLJAČ I UBICA! Opra ih je izigrala, NAMESTILA IM JE RASKOL U PORODICI!

Autor: Republika

Svet

14.06.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, dao je prvi intervju otkad se supruga britanskog princa Harija 4. juna porodila drugi put, poručivši da pati što nije upoznao unučiće i što ga ćerka tretira kao da je učinio nešto mnogo grozno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/youtube
Tomas Markl se obrušio na voditelju Opru Vinfri, ali i na odnos ćerke Megan prema njemu 

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseksa i supruge britanskog princa Harija, Megan Markl, dao je ekskluzivni intervju za "60 Minuta" u kom je istakao kako se ćerka prema njemu ponaša kao da je najzloglasniji ubica na svetu i koljač, te da je nije video duže od tri godine, otkad se udala za kraljievića, oplevši u ispovesti i po čuvenoj voditeljki Opri Vinfri. 

Kako je Markl naglasio, Vinfrijeva je iskoristila njegovu ćerku i princa kako bi emisijom u kojoj su oni prvi put napali britansku kraljevsku porodicu ona stekla još veću popularnost i gledanost, dodavši da je poznata novinarka iskoristila "slabost povređenog Harija". 

- Mislim da ih Opra koristi da izgradi svoju novu TV mrežu i plasira nove emisije i da je navela jednog povređenog čoveka da ispriča stvari koje se na televiziji ne govore. On se sa tim, naravno, ne bi složila, možda će me i tužiti zbog ovih reči, ali mene to ne zanima. Izigrala je Harija i time dotakla dno - istakao je Tomas Markl u prvom intervjuu otkad je 4. juna na svet došla njegova unuka Lilibet Dajana, drugo dete princa Harija i Megan Markl.

- Čak i najokorelije ubice i koljače članovi njihovih porodica ne zaboravljaju i ne ostavljaju ih same. Posećuju ih u zatvorima. To me mnogo boli - rekao je Tomas, inače penzionisani holivudski režiser koji je pre tri godine trebalo da Megan dovede do oltara na venčanju, ali je doživeo infarkt. 

Tada ga je, uz Meganinu saglasnost, zamenio Harijev otac, princ Čarls, što je Tomas Markl dočekao s oduševljenjem i velikom zahvalnošću. U najnovijem intervjuu imao je samo reči hvale za budućeg kralja Britanije. 

-  Voleo bih da jednom dobijem šansu da se ispričam sa princom Čarlsom uz pivo jer verujem da imamo mnogo toga zajedničkog, pre svega činjenicu da su sopstvena deca od nas pravila bauke. On deluje kao ljubazan čovek i veoma cenim činjenicu da je moju ćerku odveo do oltara. Sigurno ne bih mogao da zamislim bolju zamenu za mene - istakao je Tomas sa kojim Megan ne komunicira otkad je otkriveno da je on 2018. sklopio dogovor sa američkim paparacima da fotografiše Meganinu venčanicu pre svadbe i proda im fotografije.

To je, podsetimo, bio samo jedan od mnogih njegovih gafova u vreme kraljevskog venčanja, nakon čega je Megan sa njim prekinula kontakt, a on je nastavio da je napada i optužuje za izdaju. U jednoj ispovesti je čak žestoko opleo po princu, istakavši kao "nije on taj koji je go igrao bilijar i oblačio se kao Hitler, već Hari". Sada je, međutim, promenio pristup. 

- Da sam uradio nešto stvarno grozno, pa ajde. Ali stvarno nisam. Moje zdravlje je sve lošije, narednog meseca punim 77 godina i stvarno se plašim da neću imati priliku da upoznam unuke. Muški članovi moje porodice nisu živeli duže od 80 godina. Ne tražim sažaljenje, samo sam iskren. Dobar sam deda i nadam se da ću zagrliti unuke - naglasio je Tomas koji živi na svega 100 kilometara od nove vile vojvode i vojvotkinje od Saseksa u Los Anđelesu.   

- Žive sami u tolikoj kući koja može da primi sigurno 20 ljudi, a njih je samo četvoro. Ne verujem da će praviti neku roštiljadu za rođake i familiju naredne nedelje i meseca. Ne znam... - istakao je on, aludirajući na to da bi voleo da on bude pozvan kod ćerke.   

Megan i Hari nisu komentarisali najnoviji Tomasov nastup. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading