BOLESTAN IZLIV BESA: Majka BACILA decu kroz prozor, a BEBI udarala glavu o POD!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

12.06.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka (24) iz Bruklina bacila je danas svoje dvoje dece kroz prozor i iskočila za njima, saopštila je njujorška policija, a kako prenose mediji, jedino je beba u kritičnom stanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Žena, koja je tvrdila da je "umorna od toga što je sama" bacila je sa drugog sprata prvo četiri nedelje staru ćerku i dvogodišnjeg dečaka, a zatim je skočila i ona. Nesreća se dogodila u podne, a mediji dodaju da je žena bila bez odeće kao i njeno dvoje dece.

Nadležna služba ih je prevezla u bolnicu, devojčica je u teškom stanju, a njih dvoje nisu zadobili povrede opasne po život. Prema rečima svedoka, kada je pala, žena nije izgubila svest, uhvatila je decu i nastavila da ih povređuje.

Očevidac je dodao da je glavom novorođenčeta udarala o tlo zbog čega je on dotrčao, preskočio ogradu i borio se sa ženom da joj iz ruku otme novorođenče. Kako je naveo, ona mu je u jednom trenutku zahvalila, ali je nastavila da govori o tome "kako joj je dosadilo da bude sama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading