SRUŠIO SE OD ŠOKA: Sahranio ženu jer je mislio da je UMRLA od korone, a ona mu se dve nedelje kasnije pojavila na VRATIMA!

Autor:

Svet

12.06.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mutijala Gadaja je 15. maja sahranio telo svoje supruge Girijame (70) koja je, kako se verovalo, preminula od kovida u bolnici u Andra Pradešu u Indiji. U suzama se oprostio od žene, a dve sedmice posle sahrane porodica je održala i pomen. Sledećeg dana, tačnije 2. juna, svi su popadali od šoka – Mutijalina supruga i njihova draga rođaka vratila se kući.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, žena je 12. maja primljena u opštu bolnicu zbog simptoma kovida. Njenom suprugu bilo je dozvoljeno da je obilazi, ali kada je došao u bolnicu 15. maja, nje nije bilo na kovid odeljenju. Sestre su mu rekle da je došlo do pogoršanja stanja i da je preminula.

Da stvar bude gora, u mrtvačnici su mu predali umotano žensko telo, kako bi mogao voljenu suprugu da sahrani u rodnom selu. Slomljeni Mutijala je telo prevezao do sela. Uplašen da odmota telo kako se neko još ne bi zarazio, istog dana je, kako je mislio, sahranio suprugu, prenosi Objektiv.

Tu nije bio kraj njegovoj nesreći. Nekoliko dana kasnije, 23. maja, dobio je vest i da je njegov sin Rameš (35) preminuo od posledica kovida u bolnici Kamam.

Porodica u tuzi i očaju, odlučila je da organizuje pomen za dvoje preminulih 1. juna, ali se dan kasnije Girijama pojavila na vratima kuće.

Girijama je kući stigla poprilično ljuta, jer ne samo da je suprug prestao da je obilazi, “već se nije udostojio ni da dođe po nju nakon što je otpuštena iz bolnice”. Starici su dali 3.000 rupija da može da se vrati kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading