SVET BRUJI O VEZI DŽIL BAJDEN SA HARIJEM! Njih dvoje se ne odvajaju: Žena predsednika SAD previše vremena provodi s princom

Autor:

Svet

11.06.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica će u nedelju ugostiti predsednika amerike Džo Bajdena i njegovu suprugu Džil u dvorcu Vindsor. Ali jedna osoba kojoj će biti žao što će propustiti da vidi prvu damu je princ Hari.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džil Bajden i princ Hari

Kaže se da je vojvoda od Saseksa (36) blizak sa Džil (70) nakon što su sklopili slatko prijateljstvo nakon njegove turneje po SAD-u 2013. godine.

Hari i Džil su se prvi put sreli na prijemu za britanske i američke ranjene vojnike u Vašingtonu, kada je Džo bio potpredsednik Baraka Obame.

Od tada su se sastali u nekoliko navrata, a Džil je čak dolazila u London da podrži kraljevske igre Inviktus i a njihovo viđanje koje je redovno ne prolazi bez šale.

Kraljevska autorka Angela Levin rekla je: "Par se sjajno snašao uprkos razlici od 33 godine, toliko da je tadašnji potpredsednik Džo Bajden priznao: "Provela je previše prokletog vremena s princom Harrijem." 

Podrazumeva se da su povezani sa svojim vojnim vezama - sa Džil-ovim posinkom Benom, bivšim vojnim majorom, koji je 2015. godine tragično preminuo od raka mozga.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džil Bajden i princ Hari

Par se ponovo sastao sa Džoom zbog prisustva na Igrama Invictus 2016. u Orlandu i Kanadskim igrama 2017. godine, gde je Hari prvi put slavno istupio sa svojom tadašnjom devojkom Megan Markel.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je da Hari i Džil pokazuju "snažne znakove govora tela o međusobnom odnosu i prirodnom, lagodnom, besplatnom prijateljstvu."

Dodala je: "Džil je takođe pokazala tendenciju da ostane veoma prizemljena i čini se da su joj njena spontana toplina i ono što izgleda poput njene sposobnosti da se prema Hariju odnosi kao prema normalnom mladom čoveku, a ne kao prema kraljevskom, omogućili da se opusti u njenom društvu, podelite njen prostor i njene signale topline i uživajte i u njenom smislu za humor.

Harijev govor tela sa Džil sugeriše da ga društvo na kojem je sa njim prigodno zapanjuje, jer se čini da se ceri poput mladog školarca.

"Obojica su u mladosti opisivani kao "buntovni" i "šaljivdžije" i dele snažna interesovanja za mentalno zdravlje i ranjenu vojsku.

Angela je dodala: "Hariju će bez sumnje biti žao što neće biti u Vindzoru kada kraljica ugosti par 13. juna.

"Izbegao je ćaskanje sa bivšim predsednikom Trampom tokom njegove posete do tačke bezobrazluka.“
Iako vojvoda od Saseksa nije smeo da glasa na nedavnim američkim izborima, on je prvi put prekršio kraljevski protokol otvoreno razgovarajući o politici zajedno sa Megan, koja je glasala.

Kraljevski par pozvao je ljude da izađu i glasaju, a Hari je rekao da je vreme da "odbaci govor mržnje, dezinformacije i negativnost na mreži".

Angela je dodala: "Iako je bilo protiv tradicionalnog kraljevskog ponašanja, Hari je ohrabrio američke ljude da glasaju za Džo Bajdena na izborima 2020. godine.

"Nije bilo iznenađenje jer je bio blizak prijatelj sada prve dame dr Džil Bajden.“

Megan je trku u Beloj kući 2020. nazvala "najvažnijom u našem životu“.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džo i Džil Bajden sa princom Harijem

Kao deo godišnje liste magazina "Time 100 sa 100" najboljih uticajnih ljudi, Hari je prošle godine govorio o tome kako nikada nije glasao u Velikoj Britaniji.

Rekao je: "Kako se približavamo ovog novembra, od vitalne je važnosti da odbacimo govor mržnje, dezinformacije i negativnost na mreži.

"Kada loše nadmaši dobro, mnogima, bilo da to shvatamo ili ne, to nagriza sposobnost saosećanja i sposobnost da se stavimo na tuđe mesto.

"Jer kada se jedna osoba negativno utiče na mrežu, efekti se osećaju eksponencijalno. Vreme je da ne samo, već da delujemo."

Bajden je položio zakletvu kao 46. predsednik Sjedinjenih Država u januaru na ceremoniji inauguracije na otvorenom.

Kraljica će se u nedelju sastati sa Bidensom u dvorcu Vindsor na prvom Džoovom prekomorskom putovanju otkako je postao predsednik.

Već će biti u Velikoj Britaniji na samitu G7 u Kornvalu.

Iz Bakingemske palate su u kratkoj izjavi rekli: "Kraljica će se u nedelju, 13. juna 2021. godine, sastati sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država i prvom damom Džil Bajden u zamku Vindsor.“

Bajden će biti 13. američki predsednik koji će se sastati sa kraljicom, koja je ugostila svakog američkog šefa države od stupanja na presto 1952. godine.

Foto: youtube.com/printscreen
Džil Bajden i princ Hari

Jedini izuzetak bio je Lindon B. Džonson, koji tokom svog mandata nije leteo za Britaniju.
Ovaj događaj će biti prvi put da je kraljica letela samostalno tokom zvaničnog sastanka nakon smrti princa Filipa u aprilu.

Bajden i njegova supruga nedavno su poslali poruku nakon Filipove smrti, rekavši: "U ime svih naroda Sjedinjenih Država, izražavamo najdublje saučešće Njenom Veličanstvu kraljici Elizabeti II, celoj Kraljevskoj porodici i svim ljudima Ujedinjenih Država. Kraljevstvo, Džil  i ja za to vreme držimo u svojim srcima decu, unuke i praunuke kraljice i princa Filipa. "

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa navodno uzimaju nekoliko meseci pauze zbog roditeljskog odsustva nakon rođenja njihove devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading