FRAPANTNI PODACI O NAPADU NA MAKRONA: Saučesnik napada na francuskog predsednika BIO NAORUŽAN, ali tu nije kraj bizarnim detaljima!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska policija otkrila je ozbiljna dešavanja iza incidenta u kome je ošamaren Emanuel Makron. U kući saučesnika čoveka koji je ošamario predsednika Emanuela Makrona, francuska policija je pronašla oružje, kao i primerak knjige Adolfa Hitlera "Mein Kampf".

RepublikaFoto: printscreen

- Policija je pronašla neidentifikovano oružje tokom pretresa u kući optuženog - preneo je kanal BFM, prema informacijama dobijenim iz sopstvenih izvora.

- Policija je takođe pronašla kopiju Hitlerovog "Mein Kampfa" - dodaje se u saopštenju policije.

Tokom posete regiji Tan Lermitaž na jugoistoku zemlje, predsednik Makron prišao je gomili građana da ih pozdravi, a mladić je zgrabio predsednika za ruku i ošamario ga po licu, ponavljajući frazu poznatu poštovaocima Francuske monarhije pre nego što je predsedničko obezbeđenje intervenisalo.

Čovek je uhapšen, pored još jedne osobe koja ga je pratila snimajući incident.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading