OVO JE DOKAZ DA SAM VANBRAČNI SIN PRINCA ČARLSA! Australijanac još jednom zaprepastio svet fotografijom koju je postavio na FEJSBUK!

Autor: Republika

Svet

08.06.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajmon Dorante-Dej, koji već godinama pokušava da dokaže da je vanbračni sin princa Čarlsa i njegove sadašnje supruge Kamile, objavio je još jednu fotografiju na Fejsbuku za koju tvrdi da više nego jasno potvrđuje njegovu priču.

RepublikaFoto: printscreen/todaytonightadelaide/thesun
Sajmon Dorante Dej ne odustaje od svojih tvrdnji 

Sajmon Dorante-Dej (55), koji već godinama tvrdi da je sin britanskog princa Čarlsa (72) i vojvotkinje Kamile (73), začet i pre nego što je najstariji sin kraljice Elizabete II bio u braku sa pokojnom princezom Dajanom, sada je na Fejsbuku objavio još jedan navodni dokaz za svoje tvrdnje, ne odustajući od ideje da ubedi svet da je on posle Čarsla na redu da nasledi tron Britanije. 

U pitanju je fotografija, koju je Dorante-Dej postavio na Fejsbuk, što nije prvi put da čini sličnu stvar, želeći da raznoraznim fotografijama dokaže svoju fizičku sličnost s članovima kraljevske porodice.

Ovog puta je objavio fotografiju sebe i svoje navodne majke, Kamile Parker Bouls. 

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Doranteova najnovija fotografija na Fejsbuku 

- Ako ne možete da vidite, to znači da zaista ne gledate - napisao je Dorante-Dej uz fotografiju, aludirajući na to da je sličnost između njega i Kamile nedvosmislena. 

Taj najnoviji post izazvao je salve komentara njegovih fanova na društvenim mrežama. 

- O, bože, sličnost je neverovatna, mada mislim da imaš Čarlsov nos - glasi jedan od komentara ljudi oduševljenih onim što Sajmon godinama radi. 

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jedna od fotografija koju je Sajmon ranije objavio - on iz mladosti i princ Čarls, takođe iz mlađi dana 

Najnoviji Sajmonov potez došao je nakon što je on ne tako davno fotografijom svog sina Lijama pokušao da dokaže koliko on liči na kraljicu Elizabetu II kada je bila u svojim dvadesetim godinama. 

Inače, on tvrdi da je začet kada je princ Čarls imao samo 17, a Kamila 18 godina, nakon što su se upoznali i zaljubili na prvi pogled. Navodno je Kamila bila prisiljena da se nakon porođaja 1966. odrekne deteta jer je već bilo planirano da se Čarls oženi Dajanom. 

Kako je ispričao, njega su usvojili Vinifred i Ernest, koji su kao kuvarica i baštovan radili za kraljicu Elizabetu II i njenog supruga, princa Filipa, a koji su, kako Sajmon tvrdi, njemu nebrojeno mnogo puta rekli da je on plod ljubavi mladog para. 

Inače, Sajmon je pokušao da i preko suda natera princa Čarsla i Kamilu da urade DNK kako bi se potvrdila verodostojnost njegove priče, ali njih dvoje nikad nisu komentarisali njegove navode. 

On živi u Australiji i ima devetoro dece. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zika

08.06.2021 17:06

A mozda mu je Dzeger otac.

Zoran

09.06.2021 13:23

Jedino sto je ovde evidentno jeste da su svi akteri neopisivo ruzni.