(FOTO, VIDEO) PUCALA NA KOMŠIJSKOG PSA, PA UPUCALA ROĐENO DETE (5)! Stravičan incident u Hjustonu!

Autor: Republika

Svet

04.06.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući incident dogodio se u Hjustonu u Teksasu kada je majka nišaneći komšijskog psa, slučajno u stomak upucala svog petogodišnjeg sina.

RepublikaFoto: printskrin

Kako se izveštava, policija je reagovala nakon prijave o ispaljenim mecima, a pronašli su dečaka koji je zadobio jednu prostrelnu ranu u predelu abdomena..

Dečakova majka Angelija Vargas (24) uhapšena je i kasnije optužena zbog pucanja ka naseljenim kućama.

Vargas, njen suprug i sin vozili su bicikle napolju kada je komšijsko štene, po imenu Bruno, izletelo napolje.

ABC13 izveštava da je Vargas tada izvukla pištolj i ispalila tri hica u šestomesečno štene boksera.

Jedan od metaka slučajno je pogodio njenog sina ranivši ga u stomak.

Prebačen je u bolnicu i rečeno je da je u stabilnom stanju nakon što je lečen zbog "povreda koje nisu opasne po život" i očekuje se da se potpuno oporavi.

- Izašao sam iz kuće jer je Bruno lajao i lajao. Mislio sam da dolazi moj brat pa sam odškrinuo vrata, a on je samo izleteo napolje - rekao je vlasnik psa.

Ono što se potom odvijalo zabeleženo je video kamerom koja je bila postavljena na vrata. Može se videti kako je pas istrčao, a vlasnik je krenuo za njim govoreći mu da se vrati u kuću. Tada su se začuli i pucnji, a malo zatim i vrisci roditelja dečaka.

- Mogla je drugačije da postupi. Znate, bila je tamo, njen suprug je bio tamo, ja sam bio tamo, ništa se ne bi dogodilo. Ništa loše - rekao je vlasnik psa i dodao da se oseća loše zbog toga što je dete ranjeno i da je imao noćne more o incidentu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading