TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Pronađen nestali Marko u JEZIVOM stanju: Spaljena glava i rasuti organi ŠOKIRALI porodicu

Autor: Republika

Svet

03.06.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija brazilskog okruga Puebla pronašla je prošlog utorka telo muškarca u jezivom stanju na jednom poljoprivrednom imanju San Migel Kanoe.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Jaroslav Pap
Foto: Ilustracija

Muškarac je bio unakažen, a telo osknavljeno sa teškim opekotinama glave, rasečene utrobe i otkrivenih unutrašnjih organa.

Nekoliko dana kasnije ispostavilo se da je reč o izvenom Marku Antoniju N. (28), a rodbina ga je identifikovala putem odeće i drugih elemanata koji ukazuju na to da je reč o Marku, prenosi list El Sol de Puebla.

Mladić je 25. aprila prijavljen kao nestala osoba. Od tada traje intenzivno traganje za njim. Beživotno telo muškarca pronađeno je u utorak na njivi imanja San Migel Kanoe, a postoje indicije da je reč o Marku Antoniju N. – navode izvori iz policije.

Članovi porodice tvrde da su prepoznali telo mrtvog Marka i žele da ga odnesu kući i sahrane kako dolikuje.

No, uprkos njihovom identifikovanju, telo će biti formalno obducirano i zvanično identifikovano nakon forenzičkih nalaza koji bi mogli da potraju nekoliko dana.

Takođe će se istražiti na koji način je osoba preminula, ali sudeći po vrsti zločina, evidentno je da se radi o teškom ubistvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading