DEČAK IZBO DEVOJČICU 114 PUTA, NA KRAJU MU SE SLOMIO NOŽ U NJENOJ GLAVI! A tek ono što je uradio nakon zločina posebno je ZGROZILO SVET!

Autor: Republika

Svet

31.05.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnik star svega 14 godina brutalno je izbo Tristin Bejli nakon što je prijateljima najavio "da nekog mora da ubije".

RepublikaFoto: printscreen/twitter/St. Johns County Sheriff's Office
Žrtva Tristin Bejli 

Maloletnik s Floride star svega 14 godina izbo je devojčicu Tristin Bejli (13) iz američkog grada Džeksonvila čak 114 puta i prestao je da je kasapi nožem tek kada mu se oštrica zaglavila usled uboda u lobanju nesrećne tinejdžerke i slomila unutar glave.

Zbog brutalnosti zločina, koji je šokirao čitav svet, vlasti su odlučile da maloletnom monstrumu sude kao odraslom, iako je prvobitno terećen za ubistvo drugog stepena. 

Devojčica je 9. maja nađena mrtva u šumi i na telu je imala 114 ubodnih rana, od kojih je 49 bilo odbrambeno i nalazilo se na rukama i glavi.

Osumnjičeni je rekao prijateljima kako "namerava nekog da ubije", ali niko te njegove izjave nije ozbiljno shvatio. Međutim, slučaj je veoma brzo postao kristalno jasan kada je na njegovoj odeći nađena DNK žrtve.

- Nije rekao koga, ali je svedocima nagovestio da će nekoga ubiti tako što će žrtvu odvesti u šumu i izbosti je nože - rekao je državni tužilac Ar Džej Larica.

Javnost je šokirala činjenica da je osumnjičeni 9. maja, kada je najpre priveden kao svedok, napravio niz selfija iz policijskog vozila i bez problema se njima pohvalio na društvenim mrežama. Nije jasno zbog čega je tačno ubio Tristin, niti kako je izabrao da baš ona bude njegova žrtva.   

Mogao bi da bude osuđen i na doživotnu robiju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading