(FOTO) ZAMIŠLJALA DA ĆE RODITI MALOG, SLATKOG DEČAKA, ALI KAD GA JE VIDELA, SAMO JE JAUKNULA! Ova beba je završila na svim naslovnim stranama!

Autor: Republika

Svet

27.05.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad sam zamišljala svoj prvi susret sa sinom, mislila sam da će izgledati kao i sa mojim prvim detetom. Uhvatiću to malo, nežno biće u ruke i raznežiti se. Međutim, kad sam ga videla prvi put, viknula sam "Šta je ovo, dođavola!", kaže Ejmi Smit.

Tako kroz smeh priča Britanka Ejmi Smit (27), koja je završila na naslovnim stranama novina nakon velikog podviga. Rodila je bebu - džina, kako sama objašnjava.

Carski rez bio joj je zakazan 25. marta i otprilike su Ejmi i njen muž Zek znali da će beba biti krupna.

- Videli smo na ultrazvuku da je poprilično dugačak, a uostalom i Zek i ja smo visoki ljudi. Ali, iznenadili smo se kada smo videli koliko je naš sin Zegris zapravo veliki - kaže Ejmi.

 

Zegris je rođen sa nešto manje od šest kilograma, a bio je dugačak 61 cm.

 

Ejmi kaže da su i lekari ostali iznenađeni veličinom bebe, pa su ga je dvoje ljudi izvlačilo iz maminog stomaka.

- Sve babice oko mene bile su sitne žene, i čula sam jednu kako kaže da neko mora da uskoči jer je beba ogromna. Nije mogao ni da stane na vagu da ga izmere, toliko je bio težak i dugačak, pa su se jedva snašli - priseća se Ejmi.

Naravno, ni odeća koju su spremili za njega, a koja je veličine kao za tromesečnu bebu, nije bila odgovarajuća. Umesto toga, morali su da mu uzmu odeću za bebe uzrasta od šest do devet meseci.

- Najsmešnije od svega mi je što sam ja potpuno izgubila apetit u trudnoći sa njim, jedva da sam jela. Zamislite koliki bi bio da sam još i jela kao u prvoj trudnoći! - smeje se Ejmi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading