DETE OD 7 GODINA PROMENILO POL! Svet u ŠOKU, a roditelji poručuju OVO!

Autor: Republika.rs

Svet

27.05.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja priča dolazi nam iz Teksasa. Dečak rođen kao Iston danas je devojčica po imenu Ela, a mnogi smatraju da su njeni roditelji požurili s odlukom da svom detetu dopuste promenu pola.

RepublikaFoto: printscreen/youtube
Devojčica Ela

Sada su gotovo svakodnevno izloženi brojnim kritikama na društvenim mrežama, a neki idu tako daleko da ih nazivaju “zlostavljačima”.

Kada je Ela imala dve godine počela je da ispoljava znakove da se ne oseća ugodno u svom telu. Oko četvrte godine nam je to i verbalno stavila do znanja. Govorila je da je trebalo da bude devojčica i pitala se zašto je iz mog stomaka izašla kao dečak – rekla je njena majka i dodala:

Jednog dana je u kupatilu udarila šakom i rekla: “Mama, učini mi da budem devojčica”. Tada sam znala da moramo nešto da preduzmemo. U svakom slučaju, suprug i ja podržavamo njenu tranziciju, bez obzira što se svakodnevno suočavamo s osudama – istakla je gospođa iz Teksasa.

RepublikaFoto: printsrkin/jutjub
Roditelji devojčice Ele

Njen otac kazao je da mu je jedini cilj u životu da mu dete bude srećno i da ga osim toga ništa drugo ne zanima, prenosi Objektiv.

Sve što želim je da mi dete bude zdravo i srećno. Tačka. Ako je ovo potrebno da Ela bude srećna, onda će tako i da bude – dodao je on.

Ukoliko se, pak, Ela jednog dana predomisli i ponovo poželi da bude dečak, roditelji tvrde da bi je podržali i u toj nameri i dozvolili bi joj da ponovo promeni pol i bude ono što je bila odmah po rođenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading