SRBIN ISKASAPIO ŽENU NASRED ULICE! Mesecima tražila zaštitu francuske policije, dete gledalo krvavi zločin!

Autor:

Svet

25.05.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin L. B. (23) uhapšen je u Francuskoj zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka ubio svoju suprugu Stefani di Vinčenco (22) i to u blizini policijske stanice, a zločinu je, kako prenose mediji, prisustvovalo i njihovo maloletno dete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako navodi portal Si-njuz (C-news), naš državljanin, koji je odranije poznat policiji, nožem je nasrnuo na suprugu u centru grada Ajanža, koji se nalazi blizu granice Francuske i Luksemburga. Posle zločina je pobegao, ali je ubrzo pronađen i lisice su mu stavljene na ruke u ponedeljak po podne.

- L. B. napao je ženu pola sata iza ponoći, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj su živeli. Izbo ju je nožem pet puta. Nesrećna žena je pokušala da se sakrije u obližnjoj policijskoj stanici, ali je ona bila zatvorena. Hitne službe su stigle po pozivu građana i zatekli su mrtvu ženu nasred ulice - navode mediji:  

- Njihovo dete bilo je svedok zločina, a navodno je ubistvo majke videlo kroz prozor porodičnog stana. Nju je preuzeo centar za socijalni rad i smestio je u hraniteljsku porodicu.

Navodno, Stefani je i ranije supruga prijavljivala za nasilje.

- Žrtva je prijavu protiv L. B. podnela u novembru 2020, a u njoj je navela da joj on preti. Međutim, žalba nije prosleđena tužilaštvu - kaže izvor iz istrage francuskih medija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Protesti u gradu

Posle brutalnog ubistva Stefani di Vinčenco u gradu su najavljeni protesti s ciljem da se produži rad policijske stanice. - Postoje informacije da je nesrećna žena pokušala da se skloni u policijsku stanicu bežeći od partnera, ali nije mogla jer policija radi do 18 časova - poručio je Loren Žakobeli.  

L. B., prema pisanju medija, uhapšen je u kući prijatelja, koji je takođe priveden zbog pomaganja posle zločina.

- Veruje se da je automobilom došao do kuće prijatelja i tu se sakrio. On je poznat policiji, a u dosijeu ima preko 20 krivičnih dela, među kojima su dela sa elementima nasilja i narkoticima. L. B. je služio jednogodišnju kaznu zatvora zbog brojnih saobraćajnih prekršaja, međutim, pre dve nedelje je pušten u kućni pritvor. Policija je na mestu zločina pronašla pokidanu nanogicu za elektronski nadzor - prenose mediji.

Inače, reč je o mladiću koji je iz Srbije u Francusku došao kao tražilac azila, koji mu je i odobren.

Kako navode francuski mediji, ovo nije usamljen slučaj u ovom delu Francuske.

- Ženu (31) pre nekoliko nedelja muž je živu spalio na ulici u Merinjaku - pišu mediji i dodaju da je Stefani 43. ubijena žena od početka godine u Francuskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading