POŽELEO DA SE NIKAD NIJE NI PROBUDIO: Muškarac u komi proveo 13 meseci, a onda je od doktora saznao TRAGIČNE vesti!

Autor:

Svet

19.05.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andres Pačalpa (46) iz Tegusigalpe, glavnog grada Hondurasa doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u januaru 2020. godine dok je vozio šleper.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ni kriv ni dužan, umalo je stradao na putu dok su se neki vozači preticali i u komi je proveo 13 meseci. Nije ni znao šta se sve izdešavalo dok je ležao u bolnici, a onda je konačno otvorio oči, prenosi Diario Tiempo iz Hondurasa.

Andresu su doktori pažljivo saopštili vesti koje su ga u početku zbunjivale, ali još više ga je čudilo kako ga roditelji ili supruga ne posećuju.

Kada su mu doktori rekli da su u bolnici i dalje zabranjene posete, pomirio se sa novonastalim okolnostima, ali je insistirao na telefonu kako bi ih makar čuo.

A onda mu se život raspao u trenutku. Poželeo je da nikada nije otvorio ponovo oči.

– Bio je to jako težak dan u bolnici za sve nas na tom odeljenju. Morali smo čoveku nekako da saopštimo užasne vesti. Andresu su, dok je ležao mesecima u komi oba roditelja preminula od koronavirusa, dok mu je supruga već mesec dana na odeljenju intenzivne nege u drugoj bolnici. Svi su živeli u istoj kući i neko je u nju uneo virus. Roditelji su mu preminuli u razmaku od pet nedelja, dok je supruga bila nekoliko dana na respiratoru, a sada samostalno diše – rekao je jedan Huan Martinez, od doktora glavne bolnice u Tegusigalpi.

Andres je bio očajan. Jedino što ga je tešilo u tim trenucima bilo je saznanje da mu je sin jedinac dobro i da se tokom poslednjih 13 meseci nije zarazio.

– On živi u drugom gradu sa devojkom i izbegao je zarazu. Andres je malo živnuo kad se čuo s njim, ali je i dalje u totalnoj depresiji i trebaće mu puno vremena da prihvati stvarnost. Njegov slučaj je poput onoga kad bi neki astronaut proveo više od godinu dana u orbiti bez ikakvog kontakta sa Zemljanima i onda, kad bi se vratio, bio bi u potpunom šoku šta se u međuvremenu izdešavalo – rekao je Martinez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading