ANA (17) UMRLA NA EKSKURZIJI! Dok je bila u najgorim mukama nastavnici razgledali grad

Autor:

Svet

11.05.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji od ove devojke koja je umrla od sepse na školskom putovanju u Njujorku izjavili su da su učitelji više bili zainteresovani za razgledanje nego da pomognu učenici.

Foto: Društvene mreže
Ana Uglova

Ana Uglov je preminula nakon što je osetila da su njeni učitelji bili više okrenuti razgledanju Njujorka nego na razvoj njene bolesti, rečeno je u istrazi o ovog tragediji.

Roditelji od ove devojke koja je umrla od sepse na školskom putovanju u Njujorku izjavili su da su učitelji više bili zainteresovani za razgledanje znamenitosti nego za pomoć.

Ana Uglov (17) se osećala loše nedelju dana pre nego što je pala u hotelskoj sobi tokom američkog istorijskog putovanja.

Tinejdžerka koja je bila učenica šestog razreda gimnazije u Bristolu rekla je svojoj porodici da njenu zabrinutost ne shvataju ozbiljno jer se borila za vazduh tokom obilaska Empire State Buildinga.

Sledećeg dana je preminula u bolnici od kolabiranja sa krvlju koja joj je krenula iz nosa i usta.

Njena majka Natalia Uglov je rekla da su se učitelji više posvetili uživanju u posetama istorijskim znamenitostima Amerike nego što su se bavili njenom bolešću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading