STIŽE NOVA BOMBA ZA KRALJEVSKU PORODICU! Kad Hari i Megan ovo objave, pomirenje sa kraljicom, Vilijamom i Čarlsom BIĆE NEMOGUĆE

Autor: Republika

Svet

04.05.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl dali su zeleno svetlo za objavljivanje novih detalja o njihovom odnosu sa članovima kraljevske porodice, što će, kako tvrde dobro upućeni izvori, izazvati razdor kakav više niko neće uspeti da prevaziđe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl spremili novi udar   

Najnoviji detalji iz života britanskog princa Harija i njegove supruge Megan Markl, koji se odnose na period nakon napuštanja Ujedinjenog Kraljevstva i preseljenja u SAD, na intervju koji su njih dvoje dali čuvenoj američkoj novinarki Opri Vinfri, ali i na kraljevićev povratak u London radi sahrane dede, princa Fillipa, uskoro će ugledati svetlost dana i izazvati novi udar na uglednu porodicu. 

Na to je upozorio neimenovani izvor iz Bakingemske palate, koji je za Sandej tajms naveo i kako će dosad neviđeni detalji iz života vojvode i vojvotkinje od Saseksa biti obelodanjeni u dodatnom poglavlju knjige "Pronaći slobodu" (Finding Freedom), koje će biti obelodanjo na leto.  

- Poglavlje će da sadrži još detalja o odnosu princa Harija i Megan Markl sa članovima kraljevske porodice, koji će uništiti svaku šansu za pomirenjem. Posebno je bolno što će biti obelodanjeno sve što se događalo iza kulisa tokom sahrane kraljičinog muža, princa Filipa - istakao je izvor govoreći o knjizi autora Omida Skobija i Kerolin Djurand.

Prvi deo knjige, podsetimo, obuhvatio je sve detalje od dana kada su se princ Hari i Megan upoznali, pa sve do njihovog odlaska iz Londona 2020. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Problemi nisu rešeni ni na sahrani princa Filipa  

Da šansi za pomirenjem definitivno neće biti ako se objavi makar i jedna sitnica sa sahrane princa Filipa, potvrdio je i Dankan Larkomb, autor knjige "Princ Hari: Insajderska priča". 

-  To će definitivno biti završni udarac. To će biti to, više neće biti prostora za popravkom jer je poverenje i sad poljuljano - upozorio je on na magazin Klouzer i naglasio kako bi iko više mogao da veruje princu i njegovoj supruzi nakon što su medijima otkrili detalje privatnih razgovora iz porodice.

- Zašto bi iko sa njima uopšte želeo da razgovara? - pitao je Dankan pomalo razočarano i besno. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta II, Megan Markl i princ Hari 

Inače, knjiga će se u novom poglavlju baviti i unosnim milionskim ugovorima koje su Hari i Megan potpisali sa Netfliksom i Spotifajem, kao i novim životom u Kaliforniji i odlukom kraljice Elizabete II da "ukine" tom kraljevskom paru mogućnost da učestvuju u kraljevskim dužnostima. 

Podsetimo, Ujedinjeno Kraljevstvo je očekivalo da će se princ Hari izmiriti sa porodicom, pre svega sa ocem, princom Čarlsom, i bratom, princom Vilijamom, po dolasku na sahranu, ali ispostavilo se, prema nepotvrđenim svedočenjima, da je razdor predubok da bi tek tako mogao da se prevaziđe, kao i da je situacija možda još lošija nego što je bila.             

 

  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading