(FOTO, VIDEO) PRONAĐEN MUMIFICIRAN LEŠ ŽENE, BEZ OČIJU I UMOTAN U NOVOGODIŠNJE LAMPICE! Pored njega spavalo dvoje dece!

Autor: Republika

Svet

04.05.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Koloradu pronašla je leš za koji se sumnja da pripada vođi kontroverzne verske grupe.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Leš je mumificiran u vreći za spavanje, umotan je u novogodišnje lampione, a oko očiju koje nedostaju posut je sjaj.

Veruje se da su posmrtni ostaci Ejmi Karlson (45), koja je njenim sledbenicima poznata kao "Majka Bog“ i koja je samu sebe proglasila "božanskim bićem".

Nakon sprovedene istrage uhapšeno je sedam članova grupe pod različitim optužbama, uključujući zlostavljanje dece i zlostavljanje leša. Međutim ono što je interesantno je da niko od njih nije optužen za njenu smrt.

Šerif okruga Saguače pronašao je telo u sredu nakon što je dobio dojavu od jednog od članova verske grupe.

- Bilo je očigledno da je gospođa Karlson mrtva jer joj nedostaju oči - rekao je član grupe koji je prijavio pronalazak leša.

Telo je pronađeno u sedištu grupe, pomoćnoj kući, u ruralnom okrugu Saguače, sa "nečim što izgleda kao šljokičava šminka oko očiju" i ukrašeno lampicama za novogodišnju jelku, navodi se u izjavi.

Sumnja se da oči nedostajaju zbog procesa raspadanja tela.

Zvaničnici okruga Saguače rekli su da identitet leša još nije potvrđen, jer je telo bilo previše raspadnuto da bi se moglo identifikovati samo preko otisaka prstiju. Umesto toga potrebno je da se iskoriste otisci zuba i uporede sa njenim kartonom da bi se sa sigurnošću moglo reći da je to ona i kada je preminula.

Inspektor okruga Saguače Tom Perin rekao je da je soba u kojoj je telo pronađeno bila ukrašena brojnim freskama na zidovima i novogodišnjim lampicama koje su se nalazile svuda okolo. U prostoriji je pronađeno i dvoje dece starosti 13 i 2 godine, koja su u trenutku kada je policija došla u pomoćnu kuću spavala, piše Independent.

Forenzičari sumnjaju da je uzrok njene smrti unošenje koloidnog srebra koje je ona promovisala i prodavala kao lek protiv korona virusa.

Njena sestra Čelsi Reninger potvrdila je da je Karlsonova preminula u svojoj objavi na Fejsbuku.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Za vas koji ste poznavali moju sestru Ejmi, želela sam da vas obavestim da smo juče saznali za njenu smrt! Molim vas molite se za nas i ljude koji su umešani u ovo grozno delo. Odlučili smo da je se sećamo kakva je bila tokom svog života, a ne onakvom kakva je postala zbog svog manipulativnog kulta – napisala je sestra.

Jedan od članova njene verske organizacije takođe se u svojoj objavi oprostio od Ejmi, odnosno Majke bogova, kako su je oni zvali.

Ona se popela. Njena suština je napustila telo – napisao je u svojoj objavi.

Član grupe opisao je njenu smrt rekavši da je njeno telo bilo paralizovano, ali da joj je mozak još uvek funkcionisao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading