NAPADNUTA CIA U VAŠINGTONU?! Zbog pucnjave opsadno stanje u glavnom gradu SAD, reagovao i FBI, IMA RANJENIH

Autor: Republika

Svet

04.05.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim informacijama, upucan je muškarac koji je ispred sedišta CIA u Vašingtonu došao naoružan, a u okršaj su se umešali i pripadnici FBI.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Prava drama odvijala se u glavnom gradu SAD, Vašingtonu, usled pucnjave koja se dogodila ispred prostorija Centralno obaveštajne agencije (CIA) u tom gradu, a prema poslednjim informacijama jedna osoba je upucana i prevezena u bolnicu.

Mediji navode da je u okršaju sa agentima FBI ranjen muškarac koji je naoružan došao ispred sedišta CIA i "predstavljao ozbiljnu pretnju". Zasad nije jasno šta je on tačno uradio, niti da li je prvi ispalio hice na pripadnike organa bezbednosti.    

Pucnjava se dogodila u šest sati ujutru po lokalnom vremenu i u nju su, kako je navedeno, uključeni agenti. 

- Osumnjičeni je ileteo iz svog automobila i bio je naoružan - prenosi Foks njuz. 

Po pitanju incidenta FBI se oglasio samo kratkom izjavom da se proveravaju sve okolnosti događaja, dok su pojedini mediji preneli kako je do pucnjave došlo nakon višesatnog "pregovaranja" policije sa napadačem.   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading