Ova priča šokirala je svet! ŽENA UMRLA OD KORONE, A POTRESNU ISTINU MUŽ JE SAZNAO 4 DANA NAKON NJENE SMRTI!

Autor: Republika

Svet

29.04.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova supruga, Karmela Renistas (41) preminula je od posledica novog soja koronavirusa, a od blagih simptoma do kobnih posledica prošlo je samo 6 dana, i nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pablu je za smrt supruge javio doktor iz crvene zone, a kada je došao po njene stvari, rekli su mu da mu je supruga bila hrabra i nasmejana do poslednjeg trenutka.

Četiri dana nakon njene smrti, Pablo je dobio poruku na telefonu, a kada je vidio od koga - srce mu je stalo - pisala mu je Karmela!

- Ljubi te Karmela.

- Dragi, ne brini u dobrim sam rukama. Mislim da ću se izvući, jaka sam. Ako odem, sahrani me gde smo se davno dogovorili i kreni dalje. Ne smeš da budeš sam. Znala sam oduvek da sam ulovila ženskaroša, tako da slobodno idi što pre i upoznaj neku lepoticu. To ti želim od srca. Ljubi te Karmela.

Ništa mu nije bilo jasno i sav uspaničen ispričao je sedamnaestogodišnjem sinu šta se upravo dogodilo, a onda je i dobio pojašnjenje.

U Natalu su danima dva glavna mobilna operatera imala probleme sa vezom, pa su mnogima poruke stizale po nekoliko dana kasnije, a neki ih nisu ni dobili.

- Žena mi je zaista poslala poruku kada je došla u bolnicu i posle toga više nije uzimala telefon u ruku. Vidi se po poslednjem datumu kada je bila na mreži, proverio sam na njenom telefonu. Sada mi je posle ovog što je napisala još teže, ne znam šta ću od bola. Otišla je predivna osoba i ljubav mog života - rekao je za lokalne medije Pablo Renistas.

Njegova priča šokirala je sve u državi Rio Grande do Norte, a priču su preneli i neki od vodećih portala u Brazilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading