70 TAŠNI NESTALO ZA 60 SEKUNDI: Srbin uhapšen u Italiji godinu dana nakon PUSTOŠENJA Guči radnje!

Autor:

Svet

29.04.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir D. (40) uhapšen je u Vićenci zbog sumnje da je 3.marta prošle godine iz prodavnice luksuznog brenda "Guči" u Montekatini Termama ukrao torbe čija je procenjena vrednost oko 200.000 evra navodi portal La piaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako italijanska štampa piše, srpski državljanin identifikovan je u decembru prošle godine, na osnovu snimaka sa nadzornih kamera u butiku.

- Tada je utvrđeno da se on uglavnom kreće po Vićenci, koja je prilično daleko od Montekatinija, a priveden je u večernjim satima - navode mediji i dodaju da policija veruje da se osumnjičeni namerno udalji toliko daleko od mesta krađe, kako ne bi upadao nikome u oči.

Krađa se odvila pre više od godinu dana, prenosi Kurir.

- Osumnjičeni je sa saučesnikom "golfom" uleteo u izlog prodavnice i za manje od minuta pokupili su niz torbi i drugih aksesoara, stavili ih u kola i pobegli.

Procenjeno je da je ukradeno sedamdesetak tašni poznatog brenda - prenose mediji:

- Vladimir D. je u trenutku hapšenja boravi u kući sunarodnika J.J. (50) kod koga je takođe pronađen alat za obijanje, bugarski ključevi, kalauzi, klješta, šrafcigeri i mnogo toga. Lisice na ruke stavljene su obojici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading