NE, OVO NIJE GOLUM, A NI DEMON, NITI BELI ŠETAČ, OVO JE NOVI BLEROV MODNI KRIK! Frizura bivšeg premijera Britanije zapalila mreže

Autor: Republika

Svet

28.04.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši britanski premijer Toni Bler nasmejao je čitav svet kada se pojavio u emisiji Pola Branda sa dugim, sedim vlasima, što je pokrenulo lavinu komentara i ismevanja na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ITV News
Toni Bler izazvao pomamu na društvenim mrežama 

Nova frizura bivšeg britanskog premijera Tonija Blera zapalila je društvene mreže i izazvala lavinu komentara, a brojni korisnici su na duhovit način uporedili tog zvaničnika s brojnim likovima iz najpoznatijih filmskih i serijskih ostvarenja, pa se tu našao demon iz "Isterivača duhova", Dok Braun iz "Povratka u budućnost", Bob iz "Tvin Piksa", Beli šetač iz "Igre prestola", pa i Golum iz "Gospodara prstenova". 

Bler se sa dugačkom sedom kosom prvi put u javnosti pojavio u intervjuu koji je dao Polu Brandu za ITV, u kom je govorio o referendumu za škotsku nezavisnost. Međutim, bez obzira na važnost te goruće teme koja trenutno ponovo okupira Ujedinjeno kraljevstvo, svi su, umesto Blerovog stručnog mišljenja pre primetili zalizane vlasi, ali i njegove pokrete ruku dok kosu stavlja iza ušiju. 

 

- Tonijeva nova frizura - objavio je na Tviteru jedan korisnik, koji je uz Blerovu fotografiju objavio sliku najvećeg negativca iz serije "Igra prestola". 

 

Drugi ga je uporedio sa demonom iz "Isterivača duhova" uz komentar: "Ok, malo kasnim jer sam razmišljao na šta me tačno asocira nova Blerova frizura".

 

Sličnost je nađena i sa Golumom iz "Gospodara prstenova", uz komentare da je skandalozno kada osoba Blerovih godina "poludi" pod stare dane. 

 

 

Inače, interesantno je Blerovo objašnjenje da kosu nije pustio zbog mode, već zbog epidemioloških mera uvedenih tokom pandemije koronavirusa, usled čega su frizerski saloni mesecima uglavnom bili zatvoreni.     

 

- Bler mi je u neformalnom razgovoru priznao da se mnogo raduje šišanju - ispričao je voditelj Pol Brand.   

 

​Blerov vizuelni eksperiment mnoge je podsetio i na frizure iz osamdesetih godina i tadašnje trendove. Drugi su podsetili kako je Bler izgledao sedamdestih godina, u mladosti, dok je neke od korisnika podsetio i na Ubicu Boba iz serije "Tvin Piks", međudimenzionalno biće koje se hrani bolom i tugom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading