TRAGIČNO DEVOJAČKO VEČE: Mladoženja i dve devojke poginuli nakon URUŠAVANJA mosta, kamera snimila poslednje trenutke! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.04.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojačko veče pretvorilo se u tragediju kada se mladoženja udavio zajedno sa dve ženske zvanice nakon što se srušio most.

RepublikaFoto: youtube.com/NOVOSTI DNЯ

Biznismen Andrej Bukvetski vozio je grupu na zabavu pre venčanja kada se most iznenada srušio u Primorskom regionu na istoku Rusije.

Tri žene – uključujući kraljicu lepote – čudom su pobegle kroz razbijeno zadnje staklo na automobilu nakon što je vozilo palo u reku Arsenjevku.

Bukvecki je poginuo zajedno sa dve devojke.

Mladoženju i ženu po imenu Svetlana odnela je voda. Telo Aline Paškove kasnije je pronađeno u vozilu.

Prema izveštajima, novi drveni most se srušio pod težinom automobila, prenosi Objektiv.

Model Darja Kornilova, 25, objavila je na društvenim mrežama: “Živa sam. Uspela sam da izađem kroz zadnji prozor automobila.”

Ranije je na društvenim mrežama objavila kako se grupa priprema za devojačko veče, puneći autmobil pićima.

Ona i dve druge žene koje su preživele bile su "u veoma lošem stanju", ali su svedočile policiji o tragediji urušavanja mosta.

Vozač je "pokušao da krene unazad" na mostu koji se urušavao osećajući kako drvena konstrukcija popušta ispod njega.

Vrata automobila bila su zaključana u trenutku katastrofe, ali se zadnje staklo razbilo kad se most srušio, omogućivši za tri devojke iz automobila da pobegnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading