REKLA MUŽU DA UBIJE SOPSTVENO DETE: Žena pred porođaj donela KONTROVERZNU odluku, prijatelji joj rekli da je MONSTRUM!

Autor:

Svet

25.04.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnoća i rođenje deteta su poseban doživljaji za svaku ženu, ali neke žene u blagoslovenom stanju i prilikom porođaja mogu doživeti komplikacije zbog kojih je ugrožen život majke ili bebe. Takvo iskustvo doživela je i jedna majka koja je svoju odluku prepričala i na Redditu 2020. godine, a njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

– Tokom svoje prve trudnoće saznala sam da ću za druge trudnoće morati da idem carski rez. I to mi nije smetalo, samo sam htela da mi se dete rodi zdravo. Ali uvek postoje dodatne komplikacije – napisala je ona i dodala:

– Pre odlaska u bolnicu razgovarala sam sa svojim suprugom, u slučaju da mora da izabere ko će preživeti, da izabere mene – napisala je ona, navodi Objektiv.

Srećom, tokom porođaja nije bilo nikakvih komplikacija i dete se rodilo zdravo. Ali sada, kada je majka trudna s trećim detetom, u istoj su situaciji. Njeni prijatelji rekli su joj da je čudovište jer je rekla svom mužu da ubije vlastito dete i da treba bolje da razmisli pre porođaja.

Ipak, više od 2.000 korisnika na Redditu se složilo sa njom, rekavši da se drugo dete uvek može roditi, ali druga majka ne može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading