KRALJICA ELIZABETA POVUKLA NEVEROVATAN POTEZ! Već prežalila muža!?

Autor: Republika

Svet

24.04.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica je zamenila fotografiju profila na društvenim mrežama s princom Filipom za sliku bez Filipa, jer se njen službeni dvonedeljni period žalosti za njenim suprugom završava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pre smrti vojvode od Edinburga, kraljica (95) je koristila sliku profila dok su ona i princ Filip uživali.

U danima nakon smrti princa Filipa u petak, 9. aprila, ožalošćeni članovi kraljevske porodice privremeno su zamenili svoje naslovne fotografije službenim grbom u znak poštovanja.

Kraljičina stranica na društvenim mrežama sada je ažurirana tako da prikazuje kraljicu samu prošle godine u sedištu MI5.

U međuvremenu su i drugi stariji članovi kraljevske porodice zamenili grbove svojim fotografijama.

Ranije ove nedelje, u svojim prvim komentarima posle smrti princa Filipa, kraljuca se zahvalila ljudima širom sveta na počastima koji su odani njenom suprugu i koji su „duboko dirnuli“ kraljevsku porodicu.

Kraljica je rekla da su ona i njena porodica bili u "periodu velike tuge", ali da su je tešili rečima hvale za Filipa, koji je mirno umro u Vindzoru u dobi od 99 godina.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading