NAPASTVOVAO ĆERKU DOK JE BILA TINEJDŽERKA: Silviju je OTAC godinama SILOVAO jer nije imao para za PROSTITUTKU!

Autor:

Svet

24.04.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleskinja Silvija Preskot (53) otkrila je strašnu tajnu koja ju je mučila decenijama.

RepublikaFoto: facebook.com
Silvija Preskot

Naime, njen otac Oliver Garsajd, godinama ju je zlostavljao i seksualno napastvovao dok je bila tinejdžerka. Ona je svoje traumatično iskustvo podelila sa javnošću 2015. godine.

Silvija, majka trojice sinova, istakla je tom prilikom da žali što ranije nije otišla u policiju i prijavila svog oca koji sada služi zatvorsku kaznu od osam godina.

Silvija, kako je istakla, nije mogla da ispriča svoju priču dok joj je baka bila živa, ali čim je ona umrla, odlučila je da ode u policiju.

Nadam se da će moja priča pomoći drugim devojkama da prijave svoje dušmane. Bila sam toliko preplašena. Sve to se dešavalo dugo, i bilo je davno. Konačno sam našla snagu – ispričala je Silvija, piše Objektiv.

Tokom suđenja, otac monstrum se branio tako što je rekao da je zlostavljao ćerku “jer nije imao novca za prostitutku“.

Bila sam zgranuta. Kakva je to odbrana? Kakav je to čovek – rekla je Silvija.

Njena noćna mora je počela sa nasiljem koje nije bilo seksualno. Otac ju je vukao za kosu po celoj kući, zahtevajući da uvek sve bude čisto.

Bila sam uplašena zbog njega. On i mama su se razveli kad sam imala godinu dana. Živela sam sa bakom do jedanaeste godine, a onda se on pojavio i odjednom je želeo da živi sa mnom. Prvi put kada me je zlostavljao, znala sam da moram da pristanem na to, ali nikad nisam zamišljala da će stvari postati toliko gore – rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading