ŠOK IZ VINDZORA: KRALJICA DANAS PUNI 95 GODINA, ALI IPAK BEZ HARIJA! Usred noći se vratio ženi u Ameriku

Autor: Republika

Svet

21.04.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari, za kog se verovalo da će odložiti povratak u SAD zbog današnjeg rođendana svoje babe, kraljice Elizabete II, ipak je napustio Britaniju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica danas puni 95. godina, princ Hari odlučio da ne prisustvuje obeležavanju  

Britanski princ Hari ipak se vratio u američku Kaliforniju kod trudne supruge Megan Markl, čime je negirao napise pojedinih ostrvskih medija da je u poslednjem trenutku odlučio da ipak produži svoj boravak u rodnom Londonu kako bi prisustvovao današnjem rođendanu kraljice Elizabete II, koja puni 95 godina.

- Otišao je letom usred noći - preneo je britanski San navodeći kako je prinčev džip viđen u četiri ujutru na aerodromu u Los Anđelesu.

- U šoku smo jer se pričalo da će ostati do kraja nedelje, iako je on sam govorio kako će neposredno nakon sahrane otići nazad u Ameriku - rekao je neimenovani izvor za taj list. 

Inače, očekuje se da će kraljica samo malom, privatnom ceremonijom u krugu porodice obeležiti današnji rođendan, budući da je u žalosti zbog nedavne smrti supruga, princa Filipa, sahranjenog u subotu. 

Zbog tog događaja Hari se i vratio iz SAD u London, prvi put nakon godinu dana otkad je sa suprugom, Amerikankom Megan Markl, napustio Ujedinjeno Kraljevstvo i odrekao se svih povlastica i dužnosti u okviru porodice.

Ipak, neposredno pre povratka u Kaliforniju on je prisustvovao porodičnom samitu u vezi sa budućom raspodelom obaveza nakon smrti vojvode od Edinburga. Navodno je napisao i lično pismo ocu, princu Čarlsu, u kom je, kako se veruje, izneo svoje razloge zbog čega je otišao i zbog čega je sa ženom Megan dao kontroverzni intervju čuvenoj Opri Vinfri.                       

Podsetimo, u pomenutom intrevju oni su kraljevsku porodicu optužili za rasizam, za stravičan odnos prema Megan, koja je navodno imala suicidalne misli, ali i za brojne druge probleme.   

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading