ZAMALO DA IZGUBI VRŠNJAKA: Muškarac "u teranju" gurnuo polni organ u NAJBIZARNIJU stvar na svetu, spasavali ga BRUSILICOM! (FOTO)

Autor:

Svet

20.04.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarca iz Kijeva uhvatila je sekusalna neizdrž, a pošto mu onanisanje očigledno nije bilo dovoljno, odlučio se na bizaran korak.

RepublikaFoto: Facebook.com/KARS "Kiїvsьka služba porяtunku"

On je naime, ugurao polni organ u maticu šrafa, a usled erekcije, nije mogao da ukloni predmet koji je stavio na muškost.

Posle neuspelog pokušaja da skine maticu, potražio je pomoć u obližnjoj bolnici, ali ni lekari nisu mogli da se izbore sa problemom, navodi Objektiv.

Na lice mesta došla je Kijevska spasilačka služba (KARS), a koristili su brusilice i razne alate za sečenje metala, prenosi Unian.net.

"Za spasavanje ovog dela tela potrebna je posebna oprema, pažljivost i preciznost. Spasioci i lekari uspešno su obavili posao, a žrtva nije dobila ni najmanju ogrebotinu”, navodi se u saopštenju KARS-a.

Spasioci su takođe apelovali na građane da budu oprezni i da ne eksperimentišu ovakvim ili sličnim predmetima u cilju zadovoljavanja seksualnih potreba, jer može da bude izuzetno opasno.

Muškarac se zahvalio lekarima i spasiocima, a prema navodima, bilo mu je vrlo neprijatno zbog situacije u kojoj se našao.

Obećao je da više nikada neće učiniti ništa slično i da će “pokušati da nađe devojku”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading